Osu! için 700 TL ekipman önerisi

Daha fazla  
Merhaba! İyi bir osu! oyuncusuyum ve ekipmanlarım vasat halde, bu ekipmanları değiştirmek istiyorum. Elimde 700TL bütçe var ne yapmalıyım? Grafik tablet almak konusunda kararsızım, onun yerine bu küçük 2 tuşlu klavyelerden almak istiyorum ama bu uygun bir şey bulamadım internette. Elimde berbat bir ofis klavyesi var ve bunu kesin değiştireceğim, ayrıca fare olarak MSI GM08 var. Bununla sanırım bir süre daha idare edebilirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam şu anda grafik tablet almanıza gerek yok. Mouse ile de gayet yüksek pplerde oynayan çok iyi oyuncular var. Bana kalırsa 2 tuşlu klavyeye de gerek yok. Elinizdeki parayla klavye almanız en mantıklısı. Sonra da farenizi değiştirirsiniz. Daha yüksek pplere çıkınca isteğe bağlı grafik tablet alırsınız.

Hocam şu anda grafik tablet almanıza gerek yok. Mouse ile de gayet yüksek pplerde oynayan çok iyi oyuncular var. Bana kalırsa 2 tuşlu klavyeye de gerek yok. Elinizdeki parayla klavye almanız en mantıklısı. Sonra da farenizi değiştirirsiniz. Daha yüksek pplere çıkınca isteğe bağlı grafik tablet alırsınız.
Anladım bende bu şekilde düşünmüştüm zaten. Klavye tarafında bir öneriniz var mı?

Mekanik klavyelerin içindeki switchler çok ses yapıyor pek benlik değil yani ama öneriye açığım tabii. Biraz sessizlik arıyorum.

Bu alınabilir hocam fakat mekanik klavye olduğu için illa sesi olacak ona yapacak bir şey yok.

Membran isterseniz ŞOK'ta Redragon Shiva var 500TL gibi bir fiyata satılıyordu galiba onu tercih edebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı