Osu! için grafik tablet önerisi

Arda20

Hectopat
Daha fazla  
Aklımda şu an Veikk S640 var. 520 TL civarında ama karşılaştırdığımız tabletlere baktığım da hepsi daha pahalı bütçem 1000 TL'ye kadar osu yu 1 aydır oynuyorum grafik tabletle de bir deneyimlemek istiyorum bazen oyunu silsem de 2-3 ay sonra yeniden indirip bir 100 saat daha devirdiğim oluyor bu yüzden uzun süre götürecek ve 12-16 saat gibi uzun süreli kullanımda arıza vermeyecek bir tablet istiyorum sizin kullandığınız veya önerebileceğiniz tablet var mıdır?

İlk olarak 1 ay osu'yu kavram için (Stream'dir, Jumping olaylarıdır, seviyeye göre karşına çıkıyor) o yüzden iyi bir süre değil ikinci olarak bulabilirsen XP-Pen markasının G640 (Rev A) modelini almanı öneririm, onun dışında tablet seçerken yabancı kanalların tablet hakkındaki yorumlarına da bakarsan işin daha da kolaylaşır,
İyi günler dilerim.

Tablet seçimini kolaylaştıracak forum yazıları:
Türkiye şartlarına uygun önerilen/önerilmeyen grafik tabletler · forum | osu! (Türkçe kaynak)
6 Best OSU Tablets in 2023 (with Buying Guide) - EssentialPicks (Özelliklerinde anlamıyorsan altta bunun hakkında forum yazıtı bıraktım)
https://osu.ppy.sh/wiki/en/Guides/Tablet_Purchase
Best Tablets For Osu? · forum | osu! (Yabancı kaynak)
What tablet is best for now? · forum | osu! (Yabancı kaynak)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…