osu! için mini klavyeye gerek var mı?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

E4ron

Centipat
Daha fazla  
Merhaba ben osu! için mini klavye almayı düşünüyordum ama mini derken şu sadece iki tuş olanlardan:

Ancak fiyatlar 600 - 1000 - 1500 civarında. Bunun yerine klavyeye switch mi alayım karar veremedim. Siz ne tavsiye edersiniz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Yeni başladıysan belirli bir seviyeye gelene kadar klavyenin pek bir önemi yok, lisede akıllı tahtaya düz memur klavyesi takar oynardık 7-9 dereceye kadar gayet rahat oynardık. Ancak konforu uzun vadede düşünmelisin klavyende yumuşak bir destek bilekliği de tercih edebilirsin uzun süreli oynayacaksan. İlerisi için de switch alabilirsin veyahut 2 click klavye alacağına böyle, direkt olarak biraz bütçeni artırıp klavye almanı öneririm. Ayrıca bu oyunda mouse ve mousepad seçimin daha önemli olacaktır benim kendi tecrübelerim doğrultusunda düşüncelerim bu şekilde. İyi oyunlar dostum.

Bütçeniz ne kadar? Eğer hotswap özelliğine sahip bir klavyeniz varsa switch almanızı öneririm.

Manyetikleri almanı öneririm. Wooting OwO veya sayodevice öneririm. Ama bu fiyatlara zor. Mekanik istiyorsan https://a.aliexpress.com/_okZwsW5

125 Hz, bol double clickli. Kendimde de var, oradan biliyorum. Bunlar sadece makro için keypadlar, başka bir işlevleri yok. Osu için çöpler, ayrıca Wooting OwO değil Wooting uwu.

Haklısın bu fiyata 8000 hz olmazsa olmaz. Wooting owo diye geçiyor rusyada, ordan aklımda kalmış.

Knoba ihtiyacım yok, Olsa da zaten lehimi kötü olurmuş sizin dediğiniz gibi . AK680 Max klavyende foam olur umarım G75 proma laf yapıyorsun, Konu G75 Pro'ya nasıl geldi onu da anlamadım sinirlendiniz galiba. Ben başka birinden aldım demedim ki, hadi telif at atabiliyorsan.

Ayrıca çoğu klavyede olması lehimin iyi olduğu anlamına gelmiyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…