Nuteramiruku Hectopat Katılım 24 Nisan 2022 Mesajlar 199 Çözümler 1 Yer Antalya, Türkiye Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Eylül 2023 #1 Baslikta da belirttigim gibi, ucuz ve AliExpress gibi sitelerle ugrastirmayacak bir keypad.
ZerefDragneel Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 31 Ocak 2020 Mesajlar 2.258 Makaleler 1 Çözümler 18 Yer localhost 21 Eylül 2023 #2 Nuteramiruku dedi: Baslikta da belirttigim gibi, ucuz ve AliExpress gibi sitelerle ugrastirmayacak bir keypad. Genişletmek için tıkla... TR'de satılmıyor, bende aramıştım. Bir ara vardı stoktan kalkmış o da. Funorangedan veya Amazon'dan 10 15 dolara alabilirsiniz.
Nuteramiruku dedi: Baslikta da belirttigim gibi, ucuz ve AliExpress gibi sitelerle ugrastirmayacak bir keypad. Genişletmek için tıkla... TR'de satılmıyor, bende aramıştım. Bir ara vardı stoktan kalkmış o da. Funorangedan veya Amazon'dan 10 15 dolara alabilirsiniz.
Nuteramiruku Hectopat Katılım 24 Nisan 2022 Mesajlar 199 Çözümler 1 Yer Antalya, Türkiye Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Eylül 2023 #3 ZerefDragneel dedi: TR'de satılmıyor, bende aramıştım. Bir ara vardı stoktan kalkmış o da. Funorangedan veya Amazon'dan 10 15 dolara alabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Oneriniz var mi peki? Veya kendim uretebilir miyim bi sekilde?
ZerefDragneel dedi: TR'de satılmıyor, bende aramıştım. Bir ara vardı stoktan kalkmış o da. Funorangedan veya Amazon'dan 10 15 dolara alabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Oneriniz var mi peki? Veya kendim uretebilir miyim bi sekilde?
ZerefDragneel Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 31 Ocak 2020 Mesajlar 2.258 Makaleler 1 Çözümler 18 Yer localhost 21 Eylül 2023 #4 Nuteramiruku dedi: Oneriniz var mi peki? Veya kendim uretebilir miyim bir sekilde? Genişletmek için tıkla... Önerim yok hocam, funorangedan alın alacaksanız. Neden illa keypad alacaksınız ki? Bu arada osu! Profilinizi atarsanız güzel olur.
Nuteramiruku dedi: Oneriniz var mi peki? Veya kendim uretebilir miyim bir sekilde? Genişletmek için tıkla... Önerim yok hocam, funorangedan alın alacaksanız. Neden illa keypad alacaksınız ki? Bu arada osu! Profilinizi atarsanız güzel olur.
Nuteramiruku Hectopat Katılım 24 Nisan 2022 Mesajlar 199 Çözümler 1 Yer Antalya, Türkiye Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Eylül 2023 #5 ZerefDragneel dedi: Önerim yok hocam, funorangedan alın alacaksanız. Neden illa keypad alacaksınız ki? Bu arada osu! Profilinizi atarsanız güzel olur. Genişletmek için tıkla... Keypad alma zorunlulugum yok, osu'da deneyinimimi arttirabilecek bir klavye olur, mekanik de olur da. Uygun fiyatli falan bulamiyorum oneri lazim. Max 300-400 butcem var.
ZerefDragneel dedi: Önerim yok hocam, funorangedan alın alacaksanız. Neden illa keypad alacaksınız ki? Bu arada osu! Profilinizi atarsanız güzel olur. Genişletmek için tıkla... Keypad alma zorunlulugum yok, osu'da deneyinimimi arttirabilecek bir klavye olur, mekanik de olur da. Uygun fiyatli falan bulamiyorum oneri lazim. Max 300-400 butcem var.