ahmetylmaz6688 Hectopat Katılım 6 Nisan 2021 Mesajlar 57 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Mayıs 2022 #1 Genelde 5-6 yıldız haritalar oynuyorum. Jumping maplerde mouse ile tıklıyorum ve combolarda klavyeyi devralıyorum fakat artık yetersiz gelmeye başladı. Uzun süredir mouse ile oynamaya alıştım. Klavyeye yeniden dönmeli miyim? Klavyem membran. Son düzenleyen: Moderatör: 10 Mayıs 2022
Genelde 5-6 yıldız haritalar oynuyorum. Jumping maplerde mouse ile tıklıyorum ve combolarda klavyeyi devralıyorum fakat artık yetersiz gelmeye başladı. Uzun süredir mouse ile oynamaya alıştım. Klavyeye yeniden dönmeli miyim? Klavyem membran.
mustaine Megapat Zamanın Tanığı Katılım 11 Nisan 2020 Mesajlar 7.503 Çözümler 57 Yer Anaheim, Los Angeles, CA Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Mayıs 2022 #2 Hangisi ile daha çok rahat ediyorsanız onunla oynayın. Asıl soruya gelirsek, evet, membran klavye ile oynanır.
Hangisi ile daha çok rahat ediyorsanız onunla oynayın. Asıl soruya gelirsek, evet, membran klavye ile oynanır.
NoBMPR R8 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 4 Eylül 2020 Mesajlar 5.405 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Mayıs 2022 #3 Sıkıntı olmaz ki ha membran ha mekanik. Ben A-D kombinasyonunu kullanıyorum yüksek BPM'li jump olsun stream olsun yetiyor bana.
Sıkıntı olmaz ki ha membran ha mekanik. Ben A-D kombinasyonunu kullanıyorum yüksek BPM'li jump olsun stream olsun yetiyor bana.