C C4a Kilopat Katılım 10 Haziran 2019 Mesajlar 193 Çözümler 2 5 Aralık 2021 #1 Arkadaşlar, şu Osu'daki tıklama sesimi nasıl tok yaparım? Hani şu internette oynayanlar var ya, onlar gibi ses çıksın istiyorum. Son düzenleyen: Moderatör: 5 Aralık 2021
Arkadaşlar, şu Osu'daki tıklama sesimi nasıl tok yaparım? Hani şu internette oynayanlar var ya, onlar gibi ses çıksın istiyorum.
O osu_Waryigaming Yoctopat Katılım 7 Aralık 2021 Mesajlar 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Aralık 2021 #2 Buldun mu yapılışını bulduysan söyler misin? Artı 0 Eksi
gumush Decapat Katılım 30 Aralık 2021 Mesajlar 49 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 30 Aralık 2021 #3 Tok ses skinlerden geliyor diye biliyorum. Whitecat skinini deneyebilirsiniz. Artı 0 Eksi
KS KS C C4a Kilopat Katılım 10 Haziran 2019 Mesajlar 193 Çözümler 2 2 Ocak 2022 #4 gumush dedi: Tok ses skinlerden geliyor diye biliyorum. Whitecat skinini deneyebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Ben aslında konunun başı da bulmuştum. Skin indirince tok ses geliyor. Artı 0 Eksi
gumush dedi: Tok ses skinlerden geliyor diye biliyorum. Whitecat skinini deneyebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Ben aslında konunun başı da bulmuştum. Skin indirince tok ses geliyor.