Tibet T Hectopat Katılım 7 Haziran 2022 Mesajlar 173 Makaleler 1 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Aralık 2024 #11 875319 dedi: Aslında gayet zevkli bir oyun ya oynasalar severler sanaldaki arkadaşlarıma oynatmaya çalışmıştım fakat birkaç gün sonra bıraktı çoğu "bu nasıl oyun ya çok zor." diyerek. Genişletmek için tıkla... Hocam arkadaş ekleyebilirim isterseniz, adınız nedir?
875319 dedi: Aslında gayet zevkli bir oyun ya oynasalar severler sanaldaki arkadaşlarıma oynatmaya çalışmıştım fakat birkaç gün sonra bıraktı çoğu "bu nasıl oyun ya çok zor." diyerek. Genişletmek için tıkla... Hocam arkadaş ekleyebilirim isterseniz, adınız nedir?
8 875319 Femtopat Katılım 28 Aralık 2024 Mesajlar 3 28 Aralık 2024 #12 Tibet T dedi: Hocam arkadaş ekleyebilirim isterseniz, adınız nedir? Genişletmek için tıkla... Hocam Tantuni33 yazsan çıkarım herhalde. Çok iyi oynayamıyorum ama multi vs oynarız istersen
Tibet T dedi: Hocam arkadaş ekleyebilirim isterseniz, adınız nedir? Genişletmek için tıkla... Hocam Tantuni33 yazsan çıkarım herhalde. Çok iyi oynayamıyorum ama multi vs oynarız istersen
Tibet T Hectopat Katılım 7 Haziran 2022 Mesajlar 173 Makaleler 1 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Aralık 2024 #13 875319 dedi: Hocam Tantuni33 yazsan çıkarım herhalde. Çok iyi oynayamıyorum ama multi vs oynarız istersen Genişletmek için tıkla... Ekledim hocam, hesabımı da buraya bırakıyorum ne olur ne olmaz.
875319 dedi: Hocam Tantuni33 yazsan çıkarım herhalde. Çok iyi oynayamıyorum ama multi vs oynarız istersen Genişletmek için tıkla... Ekledim hocam, hesabımı da buraya bırakıyorum ne olur ne olmaz.
alierenedg16 Decapat Katılım 29 Eylül 2023 Mesajlar 353 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Ocak 2025 #14 Tibet T dedi: Hocam biraz geç kaldım ama oyunda adınızı söyleyebilir misiniz? Ve bu arada kitlesinin bulunmaması daha iyi bence. Genişletmek için tıkla... Niye hocam. Tibet T dedi: Hayatım boyunca benden başka osu! Oynayan birisiyle yüz yüze konuşmadım, ilginç bir şey. Genişletmek için tıkla... ben arkadaşıma zorla yüklettim
Tibet T dedi: Hocam biraz geç kaldım ama oyunda adınızı söyleyebilir misiniz? Ve bu arada kitlesinin bulunmaması daha iyi bence. Genişletmek için tıkla... Niye hocam. Tibet T dedi: Hayatım boyunca benden başka osu! Oynayan birisiyle yüz yüze konuşmadım, ilginç bir şey. Genişletmek için tıkla... ben arkadaşıma zorla yüklettim
Vavien. Zettapat Katkıda Bulunan Forumun Hafızası 1000'e Doğru İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 20 Aralık 2014 Mesajlar 19.486 Makaleler 6 Çözümler 515 Yer İstanbul 3 Ocak 2025 #15 Kitleden kastınız beatmap ise güzel yapılmış olanları bile onaylamıyorlar. Oyuncuları kastediyorsanız kitle denebilecek bir şekli hiç görmedim ben.
Kitleden kastınız beatmap ise güzel yapılmış olanları bile onaylamıyorlar. Oyuncuları kastediyorsanız kitle denebilecek bir şekli hiç görmedim ben.