Otel için Trip.com güvenilir mi?

CelalShengor

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
MSI GeForce GTX 1050 Gaming 2GB
Intel Core i5-4670 3.40Ghz
12 Gb DDR 3 1600 Mhz Ram
ASUS H81M-K Anakart
Antalya konyaaltından 1 gece 2 günlük otel veya aairbnb arıyorum. Airbnb güvenilir diyebiliyorum ama tripcom sitesi hakkında bir bilgim yok. Cozycozy adında otel fiyat karşılaştırma sitesi buldum oradan baktığımda birçok otel için trip.com sitesine atıyor. Site güvenilir mi?

Trip kullanmadım da otellerin Google yorumlarına baktığımda, Trip ile yorum yapan çok fazla vardı. Rezervasyon yapmadan önce oteli arayın, Trip sitesiyle çalışıp çalışmadıklarını sorun. Bazen otel rezervasyon siteleri, çalışmadığı otelleri sitesinde gösterebiliyor. Otel de rezervasyon sitesinden parasını alamazsa sizi konaklatmaz. Dikkat etmek lazım.

Trip kullanmadım da otellerin Google yorumlarına baktığımda, trip ile yorum yapan çok fazla vardı. Rezervasyon yapmadan önce oteli arayın, trip sitesiyle çalışıp çalışmadıklarını sorun. Bazen otel rezervasyon siteleri, çalışmadığı otelleri sitesinde gösterebiliyor. Otel de rezervasyon sitesinden parasını alamazsa sizi konaklatmaz. Dikkat etmek lazım.

Hocam trivago kullansa iyi olur mu sizce çok duydum bunu.

Trip kullanmadım da otellerin Google yorumlarına baktığımda, trip ile yorum yapan çok fazla vardı. Rezervasyon yapmadan önce oteli arayın, trip sitesiyle çalışıp çalışmadıklarını sorun. Bazen otel rezervasyon siteleri, çalışmadığı otelleri sitesinde gösterebiliyor. Otel de rezervasyon sitesinden parasını alamazsa sizi konaklatmaz. Dikkat etmek lazım.

Hocam pek fazla otel tutmadım o yüzden bilmiyorum mesela tripcomdan otel bulsam adamları arasam söylesem rezervasyonu yapsam parayı gidince orada ödesem böyle bir şey yapılabilir mi?

@Ana De Armas, kullanmadığım için bilemiyorum. Ben Obilet'i kullanıyorum, sorun yaşamadım. Rezervasyon yapmadan önce oteli kesinlikle arayın, sonra rezervasyonunuzu yapın. Tatil yapmak istediğiniz küçük otel ise ufak tefek indirimler yapabilir, büyük otellerde işe yaramaz da küçüklerde yarar diye düşünüyorum. Hotels'i kullanmasını tavsiye etmem sadece. Hotels'de sorun yaşayan kişi sayısı fazla ve bazen Hotels, otellere parasını ödemiyormuş. Öyle bir sorunu var.

@CelalShengor, otelde ödeme seçeneği mevcutsa yapabilirsiniz. Siz bir arayın ve deyin ki sitede şu fiyat gözüküyor. Daha uygun fiyat verirseniz, sizden rezervasyon yapmak isterim deyip yer ayırtabilirsiniz.

@CelalShengor, ne yaptınız? Konuya geri dönüş sağlayabilir misiniz?

Hocam siteyi kullanmadım bir arkadaşım evine davet etti orada konaklayacağız o yüzden kullanamadım ama kullanacaklar trip.com üzerinden otel seçip bulsun otelin ismini Google'da aratsın çokğu zaman çıkıyor numarasından arayıp rezervasyonu öyle yaptırılabilir.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı