Otel İşletmesinde Kullanmak İçin Sistem Tavsiyesi

Merhaba arkadaşlar bir akrabam yeni bir otel açacak ve benden kasa almak için yardım istedi. Kasayı en geç 5 Haziranda toplamayı istiyoruz.

Sistem resepsiyon işleri , güvenlik kameralarını kontrol etme , internetten rezervasyonlar , Office programları gibi işlerde kullanılacak. Ben de bunları göz önünde bulundurarak şöyle bir sistem düşündüm:
  • İşlemci: AMD Athlon 3000G​
  • Anakart: Gigabyte B450M S2H​
  • RAM: Corsair Vengeance 3000 MHZ 8GB​
  • Depolama: WD Blue 1T 7200 RPM​
  • SSD: Tavsiyelerinize açığız ancak çok yüksek kapasitelere ihtiyacımız yok.​
  • Kasa ve PSU: Önerilerinize açığız.​
Bu sistemde çift monitör kullanacağız. Bir adet de monitör önerisi yaparsanız çok sevinirim ana monitör olarak kullanmak için. Kameraları da elimizde bulunan Samsung 740N monitöründe görüntülemeyi düşündük. Anakartı da görüntü çıkışlarının fazla olması sebebiyle B450M S2H olarak seçtik. Sizler de sistem tavsiyesi verebilirsiniz.

Sistemi bulunduğumuz yerdeki Vatan Bilgisayardan alacağız. 1 Haziranda açılacağı söylenmiş akrabama. Malum kargolar çok yoğun ve beklemek istemiyoruz.

Şimdiden çok teşekkür ederim.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı