Otelde çalışmak mantıklı mı?

TheDexuS

Hectopat
Daha fazla  
Şimdiden Antalya gibi yerlerde işe başlasam yaz sonuna kadar yani böyle bir planım var ve sizin de fikirlerinizi almak isterim. Ne önerirsiniz?

Şimdiden Antalya gibi yerlerde işe başlasam yaz sonuna kadar yani böyle bir planım var ve sizin de fikirlerinizi almak isterim. Ne önerirsiniz?

Yabancı diliniz varsa parayı vurursunuz iyi bir otele girmeye çalışın yoksa pislik içinde çalışırsınız deposu çöp dolu olan yerler var.

Erkenden girmeye çalışın otelciler çoktan işcileri almışlardır kadroları doludur hatta şansınızı deneyin derim.

Yabancı dilim var, yani hemen hareket edin diyorsunuz.

Yabancı dilim var, yani hemen hareket edin diyorsunuz.

Hocam işe girdinizimi, memnun musunuz bende şu an 11. sınıfdayım üniversiteye kadar 4-5 dil öğrenmeye çalışıp Akdeniz üniversitesinde turizm okuyup çalışmak istiyorum.

Hocam işe girdinizimi, memnun musunuz bende şu an 11. sınıfdayım üniversiteye kadar 4-5 dil öğrenmeye çalışıp Akdeniz üniversitesinde turizm okuyup çalışmak istiyorum.
Girdim evet çok oldu ayrıldım hatta. Gireceğiniz alana göre değişiyor. Birçok farklı alan var kat görevlisi, garsonluk, mini bar, mutfak, genel temizlik gibi gibi. Yapılır mı elbette yapılır sonuna kadar öneririm. Benim amacım farklıydı para için girdim parayı toplayınca ayrıldım. Çevre bakımından muazzam iyi.

Benim çalıştığım otelde bazı etkinlikler oluyordu onlara katılıyordum arkadaşlarla. İş 4 de bitiyordu arkadaşlarla gezmek tozmak için bir sürü zamanımız oluyordu. Alanını seçmeden önce araştır çok araştır hem de. Eğer aklında bir alan yoksa alanları araştır sana en yakın alana gir. İlgini en çok çeken alanı seç.

Sanırım demek istediklerim bu kadar. Umarım mutlu olursun umarım istediğin bir hayat yaşarsın. Kolay gelsin şimdiden. Yolun açık olsun. Allah seninle olsun.

Hocam işi nereden buldunuz ve kalma işini nasıl hallettiniz? Benim de önceden otelde resepsiyon tecrübem var fakat pek eğlenceli geçmiyordu, masa başı gibiydi. İlerleyen dönemlerde bir ihtimal tekrar dönmek isterim.

İnsan kaynaklarından iş başvurusunda bulundum, ben orada konaklamıyordum. Otel yaşadığım şehirdeydi. Geçici bir iş tecrübesiydi benim için fakat ben turizim sektörünü sevdim. gayet iyiydi.

Hocam cevaplaidiginiz için öncelikle teşekkür ederim. Amacım biraz daha fazla dil öğrenip müdür veya onun gibi bir rütbeye yükselmek.

Hocam cevaplaidiginiz için öncelikle teşekkür ederim. Amacım biraz daha fazla dil öğrenip müdür veya onun gibi bir rütbeye yükselmek.
Umarım olursun dostum Allah yolunu açık etsin inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…