baho563 Kilopat Katılım 5 Ocak 2014 Mesajlar 73 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Aralık 2014 #1 Arkadaşlar birkaç sorum var. Ben OTG ile aynı anda mouse klavye bağlanıyor mu? Ya da sadece joystick bağlanıyor mu? 4.4.4 çıktımı acaba bakıyorum güncellemeye yüklü diyor ama bazı sitelerde güncelleme geldi diyor. Son düzenleyen: Moderatör: 1 Ocak 2015
Arkadaşlar birkaç sorum var. Ben OTG ile aynı anda mouse klavye bağlanıyor mu? Ya da sadece joystick bağlanıyor mu? 4.4.4 çıktımı acaba bakıyorum güncellemeye yüklü diyor ama bazı sitelerde güncelleme geldi diyor.
Recep Baltaş Technopat Tam Bir Technopat'sınız! Katılım 14 Ağustos 2010 Mesajlar 79.065 Makaleler 287 Çözümler 2.269 Yer İstanbul 1 Ocak 2015 #2 Mouse ve klavyenin tek alıcısı varsa bağlanıyor. Biz bağlamıştık.
Cynara Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 11 Ağustos 2014 Mesajlar 1.152 Makaleler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Elektrik Mühendisi 1 Ocak 2015 #3 Mesela Logitech'in yeni ürünlerinde ortak USB alıcısı kullanılıyor. Ürünleriniz yeni Logitech ürünleri ise mümkün olabilir.
Mesela Logitech'in yeni ürünlerinde ortak USB alıcısı kullanılıyor. Ürünleriniz yeni Logitech ürünleri ise mümkün olabilir.
Uğur Ç. Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 21 Ağustos 2013 Mesajlar 1.865 Çözümler 5 Yer Bursa Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Endüstri Mühendisi 1 Ocak 2015 #4 Bende 4 usb bağlantılı otg kablosu var. Aynı anda mouse ve flash bellek kullandım fakat usb klavye olmadığından denemedim.
Bende 4 usb bağlantılı otg kablosu var. Aynı anda mouse ve flash bellek kullandım fakat usb klavye olmadığından denemedim.
Alcyone Hectopat Katılım 10 Kasım 2014 Mesajlar 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Ocak 2015 #5 Yeterli port sağlarsan bağlayabilirsin. Ben OTG ile tek USB alıcılı klavye & mouse kullanıyorum. Bir sorun olmuyor.
Yeterli port sağlarsan bağlayabilirsin. Ben OTG ile tek USB alıcılı klavye & mouse kullanıyorum. Bir sorun olmuyor.