n0mss Picopat Katılım 3 Şubat 2022 Mesajlar 193 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Mart 2022 #1 OTG kablom var ama klave+mouse iki USB istiyor bende telefonda fareyi aim olarak kullanmak istiyorum. Sadece mouse ile oynayacağım, mümkün mü? Son düzenleyen: Moderatör: 14 Mart 2022
OTG kablom var ama klave+mouse iki USB istiyor bende telefonda fareyi aim olarak kullanmak istiyorum. Sadece mouse ile oynayacağım, mümkün mü?
Polorchen Kilopat Katılım 3 Ekim 2021 Mesajlar 6.320 Makaleler 8 Çözümler 90 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Herbokolog. 14 Mart 2022 #2 Ne oynayacaksınız?
berat3636 Kilopat Katılım 14 Haziran 2021 Mesajlar 6.858 Çözümler 15 Yer kars Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 14 Mart 2022 #3 Mümkün.
Demorlius Hectopat Katılım 15 Şubat 2022 Mesajlar 1.190 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Mart 2022 #4 USB ile fare, klavye, ve aklınıza gelebilecek her şey kullanılabilir, aim için ayarları varsa ya da Google Play Store'e üzerinden uygulama indirebilirsiniz (emin değilim)
USB ile fare, klavye, ve aklınıza gelebilecek her şey kullanılabilir, aim için ayarları varsa ya da Google Play Store'e üzerinden uygulama indirebilirsiniz (emin değilim)
Umut Nas Terapat Çözüme Giden Yol İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 1 Aralık 2020 Mesajlar 16.556 Makaleler 40 Çözümler 415 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Mart 2022 #5 n0mss dedi: OTG kablom var ama klave+mouse iki USB istiyor bende telefonda fareyi aim olarak kullanmak istiyorum. Sadece mouse ile oynayacağım, mümkün mü? Genişletmek için tıkla... Hocam fareyi kullanırken ekranı kullanamazsınız. Gecikme olur sıkıntı olur.
n0mss dedi: OTG kablom var ama klave+mouse iki USB istiyor bende telefonda fareyi aim olarak kullanmak istiyorum. Sadece mouse ile oynayacağım, mümkün mü? Genişletmek için tıkla... Hocam fareyi kullanırken ekranı kullanamazsınız. Gecikme olur sıkıntı olur.
Polorchen Kilopat Katılım 3 Ekim 2021 Mesajlar 6.320 Makaleler 8 Çözümler 90 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Herbokolog. 14 Mart 2022 #6 berat3636 dedi: Mümkün. Genişletmek için tıkla... PUBG gibi çok kontrollü oyunları oynayamaz ama.
Umut Nas Terapat Çözüme Giden Yol İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 1 Aralık 2020 Mesajlar 16.556 Makaleler 40 Çözümler 415 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Mart 2022 #7 Ekrana dokunduğunuz da bu sefer fare devre dışı kalır fareyi kontrole aldığınızda dokunmatik devre dışı olur. Umut Nas dedi: Hocam fareyi kullanırken ekranı kullanamazsınız. Gecikme olur sıkıntı olur. Genişletmek için tıkla...
Ekrana dokunduğunuz da bu sefer fare devre dışı kalır fareyi kontrole aldığınızda dokunmatik devre dışı olur. Umut Nas dedi: Hocam fareyi kullanırken ekranı kullanamazsınız. Gecikme olur sıkıntı olur. Genişletmek için tıkla...