futs Hectopat Katılım 9 Aralık 2020 Mesajlar 328 Çözümler 3 31 Aralık 2022 #1 Fiyatı uygun OTG kablo önerisi yapabilecek var mı? Logitech F310 gamepadimi telefona bağlamak istiyorum. Telefon Oppo A73.
Fiyatı uygun OTG kablo önerisi yapabilecek var mı? Logitech F310 gamepadimi telefona bağlamak istiyorum. Telefon Oppo A73.
Wayx Hectopat Katılım 29 Ağustos 2022 Mesajlar 606 Yer LTFM 31 Aralık 2022 #2 futs dedi: Fiyatı uygun OTG kablo önerisi yapabilecek var mı? Logitech F310 gamepadimi telefona bağlamak istiyorum. Telefon Oppo a73. Genişletmek için tıkla... Hocam en ufak bir telefoncuya girsen bile alırsın işini görür yani. Bende var mesela 2018'de 35 TL'ye almıştım işimi hala görüyor.
futs dedi: Fiyatı uygun OTG kablo önerisi yapabilecek var mı? Logitech F310 gamepadimi telefona bağlamak istiyorum. Telefon Oppo a73. Genişletmek için tıkla... Hocam en ufak bir telefoncuya girsen bile alırsın işini görür yani. Bende var mesela 2018'de 35 TL'ye almıştım işimi hala görüyor.
zMehmetXLL Hectopat Katılım 25 Temmuz 2022 Mesajlar 241 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Aralık 2022 #3 Heryerde satılıyor orda burda şurda
5 576864 Kilopat Katılım 6 Ağustos 2020 Mesajlar 9.144 Makaleler 3 Çözümler 78 31 Aralık 2022 #4 Wayx dedi: 018'de 35 TL'ye almıştım işimi hala görüyor. Genişletmek için tıkla... Ben geçen yıl 7.5 TL'ye bu yıl 20 TL'ye soket halini almıştım. Ama uçları bazen sağlam çıkmıyor. futs dedi: Fiyatı uygun OTG kablo önerisi yapabilecek var mı? Logitech F310 gamepadimi telefona bağlamak istiyorum. Telefon Oppo A73. Genişletmek için tıkla... orhay Macbook Pro Air Usb To Type-c Otg Dönüştürücü Çevirici Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL orhay Macbook Pro Air Usb To Type-c Otg Dönüştürücü Çevirici yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. www.trendyol.com
Wayx dedi: 018'de 35 TL'ye almıştım işimi hala görüyor. Genişletmek için tıkla... Ben geçen yıl 7.5 TL'ye bu yıl 20 TL'ye soket halini almıştım. Ama uçları bazen sağlam çıkmıyor. futs dedi: Fiyatı uygun OTG kablo önerisi yapabilecek var mı? Logitech F310 gamepadimi telefona bağlamak istiyorum. Telefon Oppo A73. Genişletmek için tıkla... orhay Macbook Pro Air Usb To Type-c Otg Dönüştürücü Çevirici Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL orhay Macbook Pro Air Usb To Type-c Otg Dönüştürücü Çevirici yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. www.trendyol.com