The Tribal Chief Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 26 Nisan 2020 Mesajlar 9.546 Makaleler 49 Çözümler 12 10 Şubat 2025 #1 Type-C USB OTG'si almak istiyorum. Yanlış bilmiyorsam hem telefon hem de bilgisayarda kullanılıyor. Doğru mudur? Almamı tavsiye eder misiniz, kullanışlı bir şey mi?
Type-C USB OTG'si almak istiyorum. Yanlış bilmiyorsam hem telefon hem de bilgisayarda kullanılıyor. Doğru mudur? Almamı tavsiye eder misiniz, kullanışlı bir şey mi?
S Sakuya Izayoi Megapat Çözüme Giden Yol İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 27 Aralık 2024 Mesajlar 13.592 Makaleler 5 Çözümler 274 10 Şubat 2025 #2 Eğer telefonuza klavye, mause, USB bellek gibi donanımları bağlıyorsanız faydasını görürsünüz.
8 823555 Picopat Katılım 12 Ağustos 2024 Mesajlar 512 Çözümler 3 10 Şubat 2025 #3 The Tribal Chief dedi: Type-C USB OTG'si almak istiyorum. Yanlış bilmiyorsam hem telefon hem de bilgisayarda kullanılıyor. Doğru mudur? Almamı tavsiye eder misiniz, kullanışlı bir şey mi? Genişletmek için tıkla... 2018'den beri Samsung S9 Plus kutusundan çıkan OTG'yi kullanıyorum hocam tabii ki de alınır. Son düzenleyen: Moderatör: 10 Şubat 2025
The Tribal Chief dedi: Type-C USB OTG'si almak istiyorum. Yanlış bilmiyorsam hem telefon hem de bilgisayarda kullanılıyor. Doğru mudur? Almamı tavsiye eder misiniz, kullanışlı bir şey mi? Genişletmek için tıkla... 2018'den beri Samsung S9 Plus kutusundan çıkan OTG'yi kullanıyorum hocam tabii ki de alınır.