BY LEWU Hectopat Katılım 22 Mayıs 2022 Mesajlar 2.698 Çözümler 2 13 Haziran 2024 #41 Marik Ishtar dedi: Yerden yere değişir bence sabır, eğer çok saygısız küfürbaz insanlar ise öğretmiyorsa bir de işten bıktırır seni, bir süre sonra zoruna gitmeye başlar. Eğer iyi insanlarsa sabır edersin iş öğreniyorsan. Genişletmek için tıkla... İyi insanlar olduğunu düşünuyorum hocam, tanıdıklar.
Marik Ishtar dedi: Yerden yere değişir bence sabır, eğer çok saygısız küfürbaz insanlar ise öğretmiyorsa bir de işten bıktırır seni, bir süre sonra zoruna gitmeye başlar. Eğer iyi insanlarsa sabır edersin iş öğreniyorsan. Genişletmek için tıkla... İyi insanlar olduğunu düşünuyorum hocam, tanıdıklar.
Marik Ishtar Hectopat Katılım 24 Aralık 2020 Mesajlar 867 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Haziran 2024 #42 BY LEWU dedi: İyi insanlar olduğunu düşünuyorum hocam, tanıdıklar. Genişletmek için tıkla... Bir dene kaybedecek bir şeyin yok.
BY LEWU dedi: İyi insanlar olduğunu düşünuyorum hocam, tanıdıklar. Genişletmek için tıkla... Bir dene kaybedecek bir şeyin yok.
BY LEWU Hectopat Katılım 22 Mayıs 2022 Mesajlar 2.698 Çözümler 2 13 Haziran 2024 #43 Değerli fikir, önerileriniz için çok teşekkür ediyorum hocam. @Marik Ishtar @Caped