Oto yıkamacıda çalışma ücreti nasıldır?

AhmetAli02314

Centipat
Merhaba arkadaşla, r ben lise 4'e geçtim bu sene zevkli bir iş arıyordum. Oto yıkamada buldum hiç iş olmazsa günlük 250 imiş iş olunca daha fazla veriyormuş. Zevkli bir iş yaz boyu çalışmayı düşünüyorum sizce iyi mi? ( yarın detaylı konuşacağım )

Dostum 20 gün çalışsan 5000TL. Sigorta yok bir şey yok gerçekten düşük bir ücret.

Hocam 1 arabanın iç dış yıkanması zaten en az 250 lira falan şu an. 1 araba yıkatma parasına tüm gün çalışmak mantıksız bence.

Hiç iyi değil garsonluk olarak iş bakabilirsin.

Dostum 20 gün çalışsan 5000TL. Sigorta yok bir şey yok gerçekten düşük bir ücret.
Sigorta yapsa asgari ücret vermek zorunda kalıyor. Lise 4'e giden biri için maaş ne olursa olsun asgari ücret veya üstü olmalı.

Sigorta yapsa asgari ücret vermek zorunda kalıyor. Lise 4'e giden biri için maaş ne olursa olsun asgari ücret veya üstü olmalı.

Dostum ekstra maaliyeti yok diye sigorta dedim zaten 18 yaşından küçük birine sigorta yapamaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…