24KKaizen Femtopat Katılım 16 Nisan 2025 Mesajlar 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 21:29 #1 Ben "Otoadresim" sitesinden motosiklet kaskı alacağım. İndirimde olan ürün daha önce alışveriş yapan birine geldi mi, geldiyse sağlam geldi mi?
Ben "Otoadresim" sitesinden motosiklet kaskı alacağım. İndirimde olan ürün daha önce alışveriş yapan birine geldi mi, geldiyse sağlam geldi mi?
I imeici Picopat Katılım 1 Aralık 2024 Mesajlar 190 Çözümler 1 Daha fazla Sistem Özellikleri Allah ne verdiyse Cinsiyet Erkek Meslek Makina Mühendisi Dün 21:51 #2 24KKaizen dedi: Ben "otoadresim" sitesinden motosiklet kaskı alacağım. İndirimde olan ürün daha önce alışveriş yapan birine geldi mi, geldiyse sağlam geldi mi? Genişletmek için tıkla... Sabah aynısına baktım bence güvenilir değil ucuz peynir fare kapanında olur. Hayatımda bunu en az 100 kere deneyimledim.
24KKaizen dedi: Ben "otoadresim" sitesinden motosiklet kaskı alacağım. İndirimde olan ürün daha önce alışveriş yapan birine geldi mi, geldiyse sağlam geldi mi? Genişletmek için tıkla... Sabah aynısına baktım bence güvenilir değil ucuz peynir fare kapanında olur. Hayatımda bunu en az 100 kere deneyimledim.
24KKaizen Femtopat Katılım 16 Nisan 2025 Mesajlar 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 22:00 #3 imeici dedi: Sabah aynısına baktım bence güvenilir değil ucuz peynir fare kapanında olur. Hayatımda bunu en az 100 kere deneyimledim. Genişletmek için tıkla... anladım teşekkür ederim
imeici dedi: Sabah aynısına baktım bence güvenilir değil ucuz peynir fare kapanında olur. Hayatımda bunu en az 100 kere deneyimledim. Genişletmek için tıkla... anladım teşekkür ederim
Y yüksely88 Kilopat Katılım 4 Ocak 2019 Mesajlar 3 32 dakika önce #4 ben de bir yerde dün reklamını gördüm. ls2 kaskları kampanyada yarı fiyatına düşmüş. Alıp almama konusunda gidip geliyorum. güvenebilir miyiz diye
ben de bir yerde dün reklamını gördüm. ls2 kaskları kampanyada yarı fiyatına düşmüş. Alıp almama konusunda gidip geliyorum. güvenebilir miyiz diye
I imeici Picopat Katılım 1 Aralık 2024 Mesajlar 190 Çözümler 1 Daha fazla Sistem Özellikleri Allah ne verdiyse Cinsiyet Erkek Meslek Makina Mühendisi 26 dakika önce #5 yüksely88 dedi: Ben de bir yerde dün reklamını gördüm. LS2 kaskları kampanyada yarı fiyatına düşmüş. Alıp almama konusunda gidip geliyorum. Güvenebilir miyiz diye. Genişletmek için tıkla... Güvenilir değil Instagram'larında adres vs. hiçbir şey de yok.
yüksely88 dedi: Ben de bir yerde dün reklamını gördüm. LS2 kaskları kampanyada yarı fiyatına düşmüş. Alıp almama konusunda gidip geliyorum. Güvenebilir miyiz diye. Genişletmek için tıkla... Güvenilir değil Instagram'larında adres vs. hiçbir şey de yok.
Y yüksely88 Kilopat Katılım 4 Ocak 2019 Mesajlar 3 23 dakika önce #6 imeici dedi: Güvenilir değil Instagram'larında adres vs. hiçbir şey de yok. Genişletmek için tıkla... sitelerinde açık adresleri var. sanayiciler odasına kaydı varmış yazıyor. ancak bu bilgiler orijinal mi sahte ürün mü satıyorlar mevzusunu netleştirmeye yetmez
imeici dedi: Güvenilir değil Instagram'larında adres vs. hiçbir şey de yok. Genişletmek için tıkla... sitelerinde açık adresleri var. sanayiciler odasına kaydı varmış yazıyor. ancak bu bilgiler orijinal mi sahte ürün mü satıyorlar mevzusunu netleştirmeye yetmez