DARKLOCATION Decapat Katılım 17 Şubat 2022 Mesajlar 66 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Nisan 2024 #1 Yazın Şehirlerarası arası otobüste muavin olarak çalışmak istiyorum . 17 yaşındayım İstanbul da yaşıyorum herhangi bir firmada çalışanlar yardımcı olabilir mi?
Yazın Şehirlerarası arası otobüste muavin olarak çalışmak istiyorum . 17 yaşındayım İstanbul da yaşıyorum herhangi bir firmada çalışanlar yardımcı olabilir mi?
oduncu_yılmaz Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Aralık 2018 Mesajlar 2.235 Çözümler 13 Yer Ordu Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Nisan 2024 #2 18 yaş altısın sorumluluğunu bence almazlar, hem sigortasızsın bunun kazası şusu busu olur.
DARKLOCATION Decapat Katılım 17 Şubat 2022 Mesajlar 66 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Nisan 2024 #3 oduncu_yılmaz dedi: 18 yaş altısın sorumluluğunu bence almazlar, hem sigortasızsın bunun kazası şusu busu olur. Genişletmek için tıkla... 4 ay kaldı 18 e ama o zaman da yaz bitmis oluyor
oduncu_yılmaz dedi: 18 yaş altısın sorumluluğunu bence almazlar, hem sigortasızsın bunun kazası şusu busu olur. Genişletmek için tıkla... 4 ay kaldı 18 e ama o zaman da yaz bitmis oluyor