Q qUARESMAAAAAA06 Centipat Katılım 5 Haziran 2024 Mesajlar 29 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Temmuz 2024 #1 Arkadaşlar ağustosta şehir dışına çıkacağım ve otobüs aracılığıyla gideceğim siz çift koltuk mu yoksa tek koltuk mu daha iyi? Ayrıca en iyi otobüs markası sizce ne? Aşti'den yolculuk başlayacak.
Arkadaşlar ağustosta şehir dışına çıkacağım ve otobüs aracılığıyla gideceğim siz çift koltuk mu yoksa tek koltuk mu daha iyi? Ayrıca en iyi otobüs markası sizce ne? Aşti'den yolculuk başlayacak.
konur43 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 29 Temmuz 2014 Mesajlar 1.128 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Temmuz 2024 #2 Tekli koltuk daha rahattır her zaman. O yüzden firmalar tekli koltuk tercih ettiğinizde fiyat farkı alırlar. Otobüs firma olarak da tam bilemiyorum.
Tekli koltuk daha rahattır her zaman. O yüzden firmalar tekli koltuk tercih ettiğinizde fiyat farkı alırlar. Otobüs firma olarak da tam bilemiyorum.
Q qUARESMAAAAAA06 Centipat Katılım 5 Haziran 2024 Mesajlar 29 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Temmuz 2024 #3 konur43 dedi: Tekli koltuk daha rahattır her zaman. O yüzden firmalar tekli koltuk tercih ettiğinizde fiyat farkı alırlar. Otobüs firma olarak da tam bilemiyorum. Genişletmek için tıkla... Peki benim arkadaşlarımdan bazıları kamil koç kötü diyordu sizce nasıl?
konur43 dedi: Tekli koltuk daha rahattır her zaman. O yüzden firmalar tekli koltuk tercih ettiğinizde fiyat farkı alırlar. Otobüs firma olarak da tam bilemiyorum. Genişletmek için tıkla... Peki benim arkadaşlarımdan bazıları kamil koç kötü diyordu sizce nasıl?
SynSheen Hectopat Katılım 22 Aralık 2020 Mesajlar 1.431 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Temmuz 2024 #4 qUARESMAAAAAA06 dedi: Peki benim arkadaşlarımdan bazıları kamil koç kötü diyordu sizce nasıl? Genişletmek için tıkla... Seferlere göre çok değişiyor Bursa-Ankara arası çok memnunum ama zamanında Antalya'ya giderken rezil olmuştuk.
qUARESMAAAAAA06 dedi: Peki benim arkadaşlarımdan bazıları kamil koç kötü diyordu sizce nasıl? Genişletmek için tıkla... Seferlere göre çok değişiyor Bursa-Ankara arası çok memnunum ama zamanında Antalya'ya giderken rezil olmuştuk.
Q qUARESMAAAAAA06 Centipat Katılım 5 Haziran 2024 Mesajlar 29 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Temmuz 2024 #5 SynSheen dedi: Seferlere göre çok değişiyor Bursa-Ankara arası çok memnunum ama zamanında Antalya'ya giderken rezil olmuştuk. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler ❤❤
SynSheen dedi: Seferlere göre çok değişiyor Bursa-Ankara arası çok memnunum ama zamanında Antalya'ya giderken rezil olmuştuk. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler ❤❤