2 262364 Megapat Katılım 1 Haziran 2019 Mesajlar 8.773 Makaleler 17 Çözümler 216 6 Ocak 2024 #11 GKD dedi: Laptopumun kırık geldiği olmuştu Genişletmek için tıkla... O da sizin şanssızlığınız, ben hiç öyle bir şey yaşamadım.
GKD dedi: Laptopumun kırık geldiği olmuştu Genişletmek için tıkla... O da sizin şanssızlığınız, ben hiç öyle bir şey yaşamadım.
Tahao Hectopat Katılım 28 Şubat 2022 Mesajlar 3.014 Çözümler 15 6 Ocak 2024 #12 Otobüste battaniyeye SAR, en üste koy, mis gibi göturursun.
Mert Can Urcan Terapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 7 Ocak 2013 Mesajlar 9.196 Çözümler 139 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Endustri Urunleri Tasarimi / Stratejik Tasarim 6 Ocak 2024 #13 YusufYavuz dedi: Üst bagajı düşündüm de sığmayacak gibi ölçüleri uymuyor. Bir de çalınma ihtimali de az değil gibi geliyor. Genişletmek için tıkla... Muavine ver, açık söyle içinde org var çalışmaya gidiyorum ekmek param/öğrenciyim v.b artık neyse durum, şurada ineceğim de ona göre yerleştirir bir şey olmaz.
YusufYavuz dedi: Üst bagajı düşündüm de sığmayacak gibi ölçüleri uymuyor. Bir de çalınma ihtimali de az değil gibi geliyor. Genişletmek için tıkla... Muavine ver, açık söyle içinde org var çalışmaya gidiyorum ekmek param/öğrenciyim v.b artık neyse durum, şurada ineceğim de ona göre yerleştirir bir şey olmaz.
The Fate Hectopat Katılım 31 Mart 2020 Mesajlar 969 Çözümler 5 6 Ocak 2024 #14 Öyle de olmazsa kucağında ya da bacaklarının arasında götürürsün başka bir şey gelmiyor aklıma yani.