Sanırım anlamadığınız bir konu var. Defalarca belirttim bunu benim yaptığım şey, yok ''hırsızlıkmış'' yok ''hak yemekmiş'' gibi anlamsız yakıştırmaları kabul etmemektir. Sizin yaptığınız yüzeysellikten başka bir şey değil. ''Ben yaptım herkes yapsın'' ''benim param var onun da olsun'' mantığı hiç de sağlıklı değil. O zaman Akbil okutmayan da ''ben okutmuyorum onlar da okutmasın'' demez mi? Dünyaya çalışmaya kölelik yapmaya gelmedik. Çalışmayı ve bu köleliği kutsallaştırmanın alemi yok. Yaptığımı kabullenmek de neyin nesi? Ne yapmışım da kabullenmiyorum. Arkadaş bu kadar altı boş mesajlar yazmasanız olmuyor mu? Hiçbir araştırmanız yok, bunu yapanları tanıdığınız yok, ülkenin sosyoekonomik ve kültürel yapısından bi haber yaşayıp tek yaptığınız yargılamak! Mazeret üretmedim ben dikkatli okumanı tavsiye ederim. Yaptıklarımı dile getiriyorum ve yapılanların sebeplerini araştırmayı öneriyorum sadece. Ve fikrimi belirtiyorum. Neden bu kadar dokunuyor size anlamadım.@FCLivorno Hala yaptığını kabullenmiyor ve çocuk gibi davranıyorsun. Yok işte sokakta biri ölse kılık kıyafetine bakıp kimse yardım etmez vs. Etmeyeceğimi nerden biliyorsun, insanların etmediklerini nerden biliyorsun. Konu buysa ben bunu tartışırım. Senin gibi konuyu başka konulara çevirip haklı gibi gözükmeye çalışmıyorum.
Arkadaşlarımdan üstün olmak için değil yaşamak için çalıştım. Siz bu duruma sahip değilseniz anlayamazsınız. Bir şeye emek verin de bir başkası onu uğraşmadan ve umursamazca elde etsin. Koyar, koyuyor da. Lütfen artık ekonomi kötü mazeretini üretmeyin. Çünkü sadece size kötü değil. Yukarıda da denildiği gibi toplu taşımanın ücretsiz olması farklı, ücretli hizmeti ücretsiz kullanmak farklı.
Rica konusuna gelirse empati yaparak cevap verdim sana. Psikoloji okumadım ve bunları söylemek için de okumama gerek yok. Gayet basit ve anlaşılır.
Tamam samuray iyi geceler.@FCLivorno Komik oluyorsunuz gerçekten. Hiçbir araştırman yok diyorsun da kendi gözlerimle görüyorum. Yapan tanıdığım yok mu var. Ve hala ne sebepleri olursa olsun benim için değişmiyor. Basit düşünüyorum çünkü sonuç gayet basit. Bunun doldurulacak bir yönü yok. Bana mantıksız diyorsun sen mantığını kullanmıyorsun. Biraz empati yap çözebileceğine inanıyorum.
Ülkenin ekonomik durumu beni de etkiliyor ve size hiç de iyi ekonomik durumum olmadığını söylemiştim. Yani neler olduğunu ben de biliyorum ben de yaşıyorum.
Sebeplerini araştırmamı öneriyorsunuz ve ben size zaten canlı olarak yaşadığımı söylüyorum. Ben yapabiliyorsam insanlar neden yapamasın?
Devletin başındaki adamların ve ekonominin kötü olması size bu hakkı vermiyor. Ve siz hala ısrar ediyorsunuz.
Fikrinizin dokunmasının nedeni de yanlış olması. Tabi ki bana göre.
Tartışma gereksiz uzadı. İyi günler.
Doğru Recep abi o kişinin ahlakına kalmışDin ile ahlak ayrı kavramlardır. İnsan bir dine mensup olmadan da ahlaklı olabilir...