Otomasyon kodu yazdırmak için yapay zeka önerisi

karaBaş123

Picopat
Daha fazla  
Arkadaşlar, 4 tane yapay zeka denedim otomasyon kodu yazması için ama anlatıyorum, resim atıyorum, video çekip atıyorum, bir türlü anlamıyor. Sizin önereceğiniz yapay zeka var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Yapay zekaya kod yazdırmak ayrı bir beceri ister. O kodu yazdırabilmek için kodun diline biraz hakim olmanız gerekli. Tüm detayları vermelisiniz yapay zekaya. Oturdum chatgpt ile 2 saatte çok kapsamlı bir otomasyon kodu oluşturdum ama karşılıklı konuşmamız neredeyse 300 satıra yakın

Ne otomasyonu ve hangi dille ne kullanarak yazdırmaya çalışıyorsunuz? Yazdığınız Prompt'u da atabilir misiniz?

Python dilini kullanarak yazdırmaya çalışıyorum.
Ondan fazla prompt yazdım. Resimli, videolu, teker teker anlatarak yaptım. Kullandığım yapay zeka ise ChatGPT OpenAI, Google Colab ve Gemini.

aistudio.google.com'dan Gemini 2.5 Pro 06-05 sürümü kullanın. Piyasadaki şu an için en iyi sürüm.

Hangi yapay zekaya video attınız? Ben Gemini'den başka video alabilen bilmiyorum.

Ayrıca özel değilse bize anlatın, belki biz çıkarabiliriz.

Geminin Pro sürümü paralı ben ücretsiz kod yazdırmak istiyorum kod yazmayı bilmiyorum sadece internette gördüğüm bilgiler ile kod yazdırmaya çalışıyorum.

Chat GPT'ye video ve fotoğraf gönderdim Gemini'ye fotoğraf gönderdim.

Roblox'taki grow a garden oyunundaki tohum dükkanından 5 dakika aralığında belirli tohumlarını almasını anlatıyorum ya anlattığımı anlamıyorlar ya da dediğimden alakasız kod yazıyorlar.

Geminin Pro sürümü paralı ben ücretsiz kod yazdırmak istiyorum kod yazmayı bilmiyorum sadece internette gördüğüm bilgiler ile kod yazdırmaya çalışıyorum.

Chat GPT'ye video ve fotoğraf gönderdim Gemini'ye fotoğraf gönderdim.

Roblox'taki grow a garden oyunundaki tohum dükkanından 5 dakika aralığında belirli tohumlarını almasını anlatıyorum ya anlattığımı anlamıyorlar ya da dediğimden alakasız kod yazıyorlar.

Bahsetiğim mouse Click (macro) benzeri iş. Sanırım bu konuda engelleme olabilir. Çünkü benzer iş ads işlemlerinde de kullanılıyor. Ayrıca bu tür makro işlemleri için ekran ayarlarının sürekli sabit kalması gerekiyor. Her zaman obje seçiminde hassaslık yok.

Ayrıca web site program erişimleri yok. Dolayısı ile nerelere ne zaman clicklemesi gerektiğini X-y olarak anlatabilirsen yapabilirler.

Ben de Python bilmiyorum ama, bilgisayarımdaki ve ağdaki açık portları tarama olsun, mrp projesi geliştirebiliyorum. Burada en büyük sorun ne istediğinizden emin iseniz, istediğinizi net aktarmak. Uzun dolaylı cümle kullanmayın. Aniden tüm istekleri sıralamayın.

Aşama aşama ilerleyin. Aksi halde sizi okyanus ortasında bırakıp kaçıyor.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı