norven Picopat Katılım 26 Mart 2022 Mesajlar 101 Çözümler 3 11 Nisan 2022 #1 Arkadaşlar Mem Reduct programı sürekli 5 dakikada bir RAM temizliyor. 1 yıldır Mem Reduct'ı bu şekilde kullanıyorum, daha uzun vadede zararı olur mu?
Arkadaşlar Mem Reduct programı sürekli 5 dakikada bir RAM temizliyor. 1 yıldır Mem Reduct'ı bu şekilde kullanıyorum, daha uzun vadede zararı olur mu?
Kyara Hectopat Katılım 9 Nisan 2022 Mesajlar 1.702 Makaleler 2 Çözümler 12 Yer Türkiye, Isparta Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Nisan 2022 #2 Birşey olmaz.
RowIinq Kilopat Katılım 29 Temmuz 2021 Mesajlar 2.489 Çözümler 35 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Fotoğrafçılık 11 Nisan 2022 #3 norven dedi: Arkadaşlar Mem Reduct programı sürekli 5 dakikada bir RAM temizliyor. 1 yıldır Mem Reduct'ı bu şekilde kullanıyorum, daha uzun vadede zararı olur mu? Genişletmek için tıkla... Aksine faydalı. RAM temizliyor ve sizin bilgisayarı kullanırken bilgisayarınızın donmamasını sağlıyor.
norven dedi: Arkadaşlar Mem Reduct programı sürekli 5 dakikada bir RAM temizliyor. 1 yıldır Mem Reduct'ı bu şekilde kullanıyorum, daha uzun vadede zararı olur mu? Genişletmek için tıkla... Aksine faydalı. RAM temizliyor ve sizin bilgisayarı kullanırken bilgisayarınızın donmamasını sağlıyor.
norven Picopat Katılım 26 Mart 2022 Mesajlar 101 Çözümler 3 11 Nisan 2022 #4 RowIinq dedi: Aksine faydalı. RAM temizliyor ve sizin bilgisayarı kullanırken bilgisayarınızın donmamasını sağlıyor. Genişletmek için tıkla... Evet öyle oluyor. Cevabınız için teşekkür ederim.
RowIinq dedi: Aksine faydalı. RAM temizliyor ve sizin bilgisayarı kullanırken bilgisayarınızın donmamasını sağlıyor. Genişletmek için tıkla... Evet öyle oluyor. Cevabınız için teşekkür ederim.
Kyara Hectopat Katılım 9 Nisan 2022 Mesajlar 1.702 Makaleler 2 Çözümler 12 Yer Türkiye, Isparta Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Nisan 2022 #5 RowIinq dedi: Aksine faydalı. RAM temizliyor ve sizin bilgisayarı kullanırken bilgisayarınızın donmamasını sağlıyor. Genişletmek için tıkla... PC ilk açıldığında bayağı bir dönüyor zorla açıyorum Mem Reduct'u RAM'i temizliyorum donmuyor.
RowIinq dedi: Aksine faydalı. RAM temizliyor ve sizin bilgisayarı kullanırken bilgisayarınızın donmamasını sağlıyor. Genişletmek için tıkla... PC ilk açıldığında bayağı bir dönüyor zorla açıyorum Mem Reduct'u RAM'i temizliyorum donmuyor.
RowIinq Kilopat Katılım 29 Temmuz 2021 Mesajlar 2.489 Çözümler 35 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Fotoğrafçılık 11 Nisan 2022 #6 R norven dedi: Evet öyle oluyor. Cevabınız için teşekkür ederim. Genişletmek için tıkla... Rica ederim. Kyara dedi: PC ilk açıldığında bayağı bir dönüyor zorla açıyorum Mem Reduct'u RAM'i temizliyorum donmuyor. Genişletmek için tıkla... Açılışta başlatabilirsiniz. Başlangıçta başlayacak şekilde ayarlarsanız otomatik başlatır. Siz uğraşmazsınız.
R norven dedi: Evet öyle oluyor. Cevabınız için teşekkür ederim. Genişletmek için tıkla... Rica ederim. Kyara dedi: PC ilk açıldığında bayağı bir dönüyor zorla açıyorum Mem Reduct'u RAM'i temizliyorum donmuyor. Genişletmek için tıkla... Açılışta başlatabilirsiniz. Başlangıçta başlayacak şekilde ayarlarsanız otomatik başlatır. Siz uğraşmazsınız.
Kyara Hectopat Katılım 9 Nisan 2022 Mesajlar 1.702 Makaleler 2 Çözümler 12 Yer Türkiye, Isparta Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Nisan 2022 #7 RowIinq dedi: R Rica ederim. Açılışta başlatabilirsiniz. Başlangıçta başlayacak şekilde ayarlarsanız otomatik başlatır. Siz uğraşmazsınız. Genişletmek için tıkla... PC yi açtığımda 4-5 tane uygulama açılıyor oda açılırsa PC çöker .
RowIinq dedi: R Rica ederim. Açılışta başlatabilirsiniz. Başlangıçta başlayacak şekilde ayarlarsanız otomatik başlatır. Siz uğraşmazsınız. Genişletmek için tıkla... PC yi açtığımda 4-5 tane uygulama açılıyor oda açılırsa PC çöker .