Otomatik çalışan taskkill komutu yapabilir mi?

Akinbey70

Decapat
Selam iyi geceler.
Witcher 3 de mod deniyorum fakat çoğunlukla oyun donduğu için sürekli taskkill komutunu kullanmak zorunda kalıyorum.
Mesela Witcher 3 donduğunda otomatik çalışmasını sağlayabilir miyim?

Macro Recorder'da vardı böyle bir fonksiyon galiba. Github'a baktımda Windows için öyle bir şey yok. Olanlarda tuş atayabileceğin türden değil.

Bir user kendi grubu ve alt grubundaki uygulamalari manipule edebilir. "tasklist /v" ile gorebilirsin bunu.

Programi kendin yazdigin bir script ile baslatirsan taskId'sini bilir, atayacagin bir key hook ile kapatabilirsin. Genelde process baslatan high level diller hep process id'sini return ederler. C# ornegin -> Process.Id Property (System.Diagnostics)

Ya da farkli bir script ile process id'sine isimden erisen ve sonra da kill eden script yazip ona shortcut atayabilirsin.

Muhtemelen yazdigin script'lere hotkey atayabiliyorsundur Windows'da diye dusunuyorum, buna izin vermeyecek kadar kazma degillerdir ama sasirmam out of the box desteklemiyorsa.

Teşekkürler kodlama bilgim olmadığı için üşendim açıkçası

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…