Otomatik kol saati önerisi

Makaleler
2
Yer
CIA
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Sistem: AMD Ryzen 5 3600 / MSI RX5600 XT Mech OC / MSI B450M-A Pro Max / CRUCIAL 3000MHz DDR4 (8X2) 16 GB Ram / WD Blue 500GB NVMe SSD / CORSAIR Carbide Spec Delta / ACER EK220QAbi 21.5" 75Hz 5ms
Kendime pilsiz otomatik saat almayı düşünüyorum ama markalar ve kaliteleri hakkında pek fikrim yok. 7 bin bandını geçmeyecek şekilde olan önerilerinizi bekliyorum.

10-11 verip iyisini al.
Tsuyasa iyi bir tercih olur, olumsuz yanı var mı bilmiyorum.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

@706143 Hocam 7 Bin bandını geçmeden öneriniz var mıdır?

@Radian 7000 altına çok bilmiyorum ama bulduğum, çok bilmediğim ama pişman etmeyecek birkaç modeli yazayım, siz almadan yine araştırırsınız. Invicta Pro Diver - Orient Bambino, Mako II - Seiko 5 serisinden de birkaç saat bulunuyor. Aralarından beğendiğiniz modeli alabilirsiniz, dalgıç, elbise ve günlük saatler var aralarında. 🙂

10-11 verip iyisini al.
Tsuyasa iyi bir tercih olur, olumsuz yanı var mı bilmiyorum.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

%100 katılıyorum çok güzel bir model, indirim olayı da çok iyi. 2. elleri bile bu fiyat.

%100 katılıyorum çok güzel bir model, indirim olayı da çok iyi. 2. elleri bile bu fiyat.

Bu arada ERK15 kodunu girerseniz %15 indirim kazanırsınız. 9700 civarına denk geliyor.

Güzel saat, fiyatı ile rakipsiz diyebiliriz, japon üretimi mekanizmalı çelik saat.
Yine 12 kağıt bandında pilli Tissot PRX var ama konu sahibinin isteğini karşılamıyor.

Bildiğim tek kusuru kurma mekanizmasının konumlandırmasından dolayı parmak ile kurmakta zorluk çıkardığı.

@T21 PRX tasarımı beğendiyse pillisi alınabilir ama mekanik tavsiye etmem, mekanizmasının kalbi plastik parçalardan oluşuyor, servise gittiğinde kusurunun giderilmesi yerine parça bütünüyle değiştiriliyor haliyle masrafı da güzel oluyor. Mekanik bakılıyorsa o bütçede Christopher Ward the Twelve çok daha iyi bir tercih olur. 🙂

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı