T TechDelisi Hectopat Katılım 29 Ocak 2021 Mesajlar 768 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Mayıs 2022 #1 Discord için otomatik mesaj silen bot var mı? Kayıt sistemi yaptım ama metinlerin orada kalmasını istemiyorum, belirtilen sürede mesaj silecek bot gerekiyor. Son düzenleyen: Moderatör: 27 Mayıs 2022
Discord için otomatik mesaj silen bot var mı? Kayıt sistemi yaptım ama metinlerin orada kalmasını istemiyorum, belirtilen sürede mesaj silecek bot gerekiyor.
mustaine Megapat Zamanın Tanığı Katılım 11 Nisan 2020 Mesajlar 7.503 Çözümler 57 Yer Anaheim, Los Angeles, CA Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Mayıs 2022 #2 Mee6 ile yapılabiliyor.
Emperor4231 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 4 Nisan 2020 Mesajlar 7.732 Makaleler 1 Çözümler 114 Yer Konya Daha fazla Sistem Özellikleri HP OMEN 30L, RTX 3060, Ryzen 5 5600X, HyperX 3200Mhz CL22 16GB Dual Kit Cinsiyet Erkek Meslek Kılınç Makina Tarım Sanayi'de çalışıyor 27 Mayıs 2022 #3 MEE6 ile! Clear komutunu açıp kendiniz temizleyebilirsiniz. MC-AT botunda da bu özellik var ama nasıl açılıyor onu bilmiyorum hiç kullanmadım.
MEE6 ile! Clear komutunu açıp kendiniz temizleyebilirsiniz. MC-AT botunda da bu özellik var ama nasıl açılıyor onu bilmiyorum hiç kullanmadım.
T TechDelisi Hectopat Katılım 29 Ocak 2021 Mesajlar 768 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Mayıs 2022 #4 mustaine dedi: MEE6 ile yapılabiliyor. Genişletmek için tıkla... Yapılabiliyor olduğunu biliyorum ama nasıl? Otomatik temizlenmesini istiyorum elle değil. Emperor4231 dedi: MEE6 ile! Clear komutunu açıp kendiniz temizleyebilirsiniz. MC-AT botunda da bu özellik var ama nasıl açılıyor onu bilmiyorum hiç kullanmadım. Genişletmek için tıkla... Hangi botlarda olduğunu biliyorum nasıl ayarlandığını bulamıyorum. Tüm botlar sunucu da aktif.
mustaine dedi: MEE6 ile yapılabiliyor. Genişletmek için tıkla... Yapılabiliyor olduğunu biliyorum ama nasıl? Otomatik temizlenmesini istiyorum elle değil. Emperor4231 dedi: MEE6 ile! Clear komutunu açıp kendiniz temizleyebilirsiniz. MC-AT botunda da bu özellik var ama nasıl açılıyor onu bilmiyorum hiç kullanmadım. Genişletmek için tıkla... Hangi botlarda olduğunu biliyorum nasıl ayarlandığını bulamıyorum. Tüm botlar sunucu da aktif.
Emperor4231 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 4 Nisan 2020 Mesajlar 7.732 Makaleler 1 Çözümler 114 Yer Konya Daha fazla Sistem Özellikleri HP OMEN 30L, RTX 3060, Ryzen 5 5600X, HyperX 3200Mhz CL22 16GB Dual Kit Cinsiyet Erkek Meslek Kılınç Makina Tarım Sanayi'de çalışıyor 27 Mayıs 2022 #5 TechDelisi dedi: Yapılabiliyor olduğunu biliyorum ama nasıl? Otomatik temizlenmesini istiyorum elle değil. Hangi botlarda olduğunu biliyorum nasıl ayarlandığını bulamıyorum. Tüm botlar sunucu da aktif. Genişletmek için tıkla... MEE6'nın paneline gir. Moderatör kısmında komutlarda /clear olacak. Onu aktif edip dene.
TechDelisi dedi: Yapılabiliyor olduğunu biliyorum ama nasıl? Otomatik temizlenmesini istiyorum elle değil. Hangi botlarda olduğunu biliyorum nasıl ayarlandığını bulamıyorum. Tüm botlar sunucu da aktif. Genişletmek için tıkla... MEE6'nın paneline gir. Moderatör kısmında komutlarda /clear olacak. Onu aktif edip dene.