Aeronn Hectopat Katılım 17 Temmuz 2022 Mesajlar 54 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Şubat 2023 #1 Merhaba arkadaşlar, Discord sunucumda bir kanala biri herhangi bir mesaj yazdığında otomatik olarak 3 saniye sonra silinmesini istiyorum, bunu yapan bir bot var mı? Veya bunu yapan botun Source kodları var mı?
Merhaba arkadaşlar, Discord sunucumda bir kanala biri herhangi bir mesaj yazdığında otomatik olarak 3 saniye sonra silinmesini istiyorum, bunu yapan bir bot var mı? Veya bunu yapan botun Source kodları var mı?
AhmetKnKc Megapat Katılım 10 Kasım 2016 Mesajlar 372 Çözümler 19 15 Şubat 2023 #2 Python ile aşağıdaki gibi yapabilirsiniz, bot oluşturmayı ve tokeni almayı atlıyorum. Python:Panoya kopyala import discord import asyncio client = discord.Client() @client.event async def on_message(message): if message.channel.name == 'KANAL ADI': await asyncio.sleep(3) await message.delete() client.run('TOKEN')
Python ile aşağıdaki gibi yapabilirsiniz, bot oluşturmayı ve tokeni almayı atlıyorum. Python:Panoya kopyala import discord import asyncio client = discord.Client() @client.event async def on_message(message): if message.channel.name == 'KANAL ADI': await asyncio.sleep(3) await message.delete() client.run('TOKEN')
Aeronn Hectopat Katılım 17 Temmuz 2022 Mesajlar 54 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Şubat 2023 #3 AhmetKnKc dedi: Python ile aşağıdaki gibi yapabilirsiniz, bot oluşturmayı ve tokeni almayı atlıyorum. Python:Panoya kopyala import discord import asyncio client = discord.Client() @client.event async def on_message(message): if message.channel.name == 'KANAL ADI': await asyncio.sleep(3) await message.delete() client.run('TOKEN') Genişletmek için tıkla... JavaScript olarak yapamaz mıyız hocam python değilde?
AhmetKnKc dedi: Python ile aşağıdaki gibi yapabilirsiniz, bot oluşturmayı ve tokeni almayı atlıyorum. Python:Panoya kopyala import discord import asyncio client = discord.Client() @client.event async def on_message(message): if message.channel.name == 'KANAL ADI': await asyncio.sleep(3) await message.delete() client.run('TOKEN') Genişletmek için tıkla... JavaScript olarak yapamaz mıyız hocam python değilde?