Otomatik motor ehliyeti 16 yaşında alınabilir mi?

emirrrr1872281

Centipat
Daha fazla  
Merhaba otomatik motor ehliyeti almak istiyorum. Yaşım 16. Alabilir miyim? Sürücü kursunda otomatik motor süreyim yeterli.

Merhaba otomatik motor ehliyeti almak istiyorum. Yaşım 16. alabilir miyim? Sürücü kursunda otomatik motor süreyim yeterli.

Benim tavsiyem manuel almak ben 17 yaşındayım açıkçası ehliyet almak bana göre gereksizdi 18'e kadar ama zamlar gelceği için bu ay bende yazılacağım A1 için ama otomatik ehliyetde alabilirsin tabii ki.

Benim tavsiyem manuel almak ben 17 yaşındayım açıkçası ehliyet almak bana göre gereksizdi 18'e kadar ama zamlar gelceği için bu ay bende yazılacağım A1 için ama otomatik ehliyetde alabilirsin tabii ki.

Anladım hocam peki 16 yaşında otomatik vites ehliyet alabilir miyim internette motor için otomatik 18 yaşında alınıyor diyorda.

Otomatik alma manuel al, soruna gelirsek evet alabilirsin.
teşekkür ederim hiç manuel kullanmadığım için acemiyim

Anladım hocam peki 16 yaşında otomatik vites ehliyet alabilir miyim internette motor için otomatik 18 yaşında alınıyor diyorda.

teşekkür ederim hiç manuel kullanmadığım için acemiyim
A1 alabilirsin. Ve A1 ile de vitesli 125cc ve altı motorsikletleri sürebilirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…