Otomatik ödeme iptali

Makaleler
1
Yer
Sovngarde
Aylık olarak misal Spotify ve Netflix'e para ödüyorum. Bu yaptığım otomatik ödemeleri görmenin bir yolu var mı? Şu an internet harcamam kapalı. Açmaya çekiniyorum. Önceki konuma bakarsanız haberim dışında otomatik ödeme problemi olmuştu. Enpara kullanıyorum. Bankayla iletişime geçtim. Biz göremiyoruz dediler. Var mı bunun bir yolu?

Son düzenleyen: Moderatör:
Otomatik ödeme için bilgi verdiğiniz her siteye tekrar girmeniz ve kontrol etmeniz lazım. Bunları hatırlamıyorsanız en kolay yolu size söylüyorum. Kartımı kaybettim diyerek yeni bir kart çıkartmak. Yani buradaki amaç kartınızın numarasını değiştirmek. Bu arada bundan sonra herhangi bir yere otomatik ödeme vereceğiniz zaman sanal kart oluşturun böylelikle o kartı direk online olarak silebilirsiniz.

Enpara uygulamasında gözükmüyor mu ödemeler?

Spotify ise hesabına giriş yaparak(tarayıcı üzerinden) makbuzlar sekmesinden çıkıyor yaptığın ödemeler. Netflix'de böyle olabilir. Ayrıca mailine fatura da geliyor.

Başka uygulamalar kullanıyorsan tek tek giriş yapıp üyeliğini iptal etmen gerekiyor.

adsadsdasd.jpg

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı