Otomatik olarak program önceliğini yükseltme nasıl yapılıyor?

EmreLoce

Kilopat
Örnek olarak bir oyun açtım ve oyunun önceliğini otomatik olarak yükseğe atmasını istiyorum nasıl yapabilirim?
Örnek:

Yani o .exe'yi otomatik olarak yüksek önceliğe atacak.

Not: Benim bildiğim kadarıyla regedit'ten yapıyoruz sanırsam.

Görev yöneticisine gir. Ayrıntılar de hangi programı yapacaksan sağ tıkla öncelik ayarla ve yükseği seç.

start

"start" ile process'e priority verebilirsin, hangi program ise calistirdigin, yazacagin batch script i ile her zaman yuksek oncelikli baslatabilirsin.
Görev yöneticisine gir. Ayrıntılar de hangi programı yapacaksan sağ tıkla öncelik ayarla ve yükseği seç.

Onu otomatik olarak yapmak istiyor, o da biliyor nasil yapildigini.

Selam EmreLoce onu biliyor sanırım her seferinde bunu yapmak istemiyor anladığım kadarı ile
Doğru anladı isem bunun için proğram kullanman gerekiyor dostum Proğramın adı Process Lasso
Başka bir yolu var mı bilmiyorum, ben bunu kullanıyorum.
Saygılarımla.

start

"start" ile process'e priority verebilirsin, hangi program ise calistirdigin, yazacagin batch script i ile her zaman yuksek oncelikli baslatabilirsin.
start

Onu otomatik olarak yapmak istiyor, o da biliyor nasil yapildigini.
Nasıl yapıldığını gösterir misin

Nasıl yapıldığını gösterir misin
calistiracagin programin exe'si hedeHodo.exe olsun.
Notepad'e su sekilde yaz:
<1> start <2> /high <3>
1) system32'deki cmd.exe nin path'i.
2) Uygulamaya verecegin isim.
3) Calistiracagin uygulamanin ismi.

Windows makinede degilim su anda ama soyle bir sey olacak asagi yukari tam hali:

Kod:
c:\windows\system32\cmd.exe start "hedeHodo" /high "c:\program files\Hede\hedeHodo.exe"

Bunu batch scripti haline getirip calistirirsan hedeHodo.exe yi yuksek oncelikli calistirir. Programin kisayolunu bunla degistir, regedit'le ugrasma.

Aynen bende yeni fark ettim otomatik olacağını.

Pekala deneyeceğim çok teşekkürler. Peki bunuda steam üzerinden bir oyunda da yapabilir miyiz?
Hocam

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…