K Khleinn Centipat Katılım 10 Nisan 2020 Mesajlar 6 11 Nisan 2020 #1 Bilgisayarımı açmak istediğimde otomatik onarım başarısız diyor ve aşağıdaki ekran ile karşılaşıyorum ne yapmalıyım. Dosya Ekleri 15866036191051302499749.jpg 885,9 KB · Görüntüleme: 48
Bilgisayarımı açmak istediğimde otomatik onarım başarısız diyor ve aşağıdaki ekran ile karşılaşıyorum ne yapmalıyım.
Neofixx Hectopat Katılım 10 Nisan 2020 Mesajlar 698 Çözümler 2 11 Nisan 2020 #2 Sorun gider kısmından sorun gidermeyi dene
K Khleinn Centipat Katılım 10 Nisan 2020 Mesajlar 6 11 Nisan 2020 #3 Neofixx dedi: Sorun gider kısmından sorun gidermeyi dene Genişletmek için tıkla... "Başlangıç Onarma" , "Bu bilgisayarı sıfırla" ve "Başlangıç Ayarları" seçeneklerini denedim ama malesef olmadı.
Neofixx dedi: Sorun gider kısmından sorun gidermeyi dene Genişletmek için tıkla... "Başlangıç Onarma" , "Bu bilgisayarı sıfırla" ve "Başlangıç Ayarları" seçeneklerini denedim ama malesef olmadı.
Neofixx Hectopat Katılım 10 Nisan 2020 Mesajlar 698 Çözümler 2 11 Nisan 2020 #4 Khleinn dedi: "Başlangıç Onarma", "Bu bilgisayarı sıfırla" ve "Başlangıç Ayarları" seçeneklerini denedim ama maalesef olmadı. Genişletmek için tıkla... Güvenli modda başlatmayı dene öyle oluyorsa bilgilerini kurtarıp format atmayı dene
Khleinn dedi: "Başlangıç Onarma", "Bu bilgisayarı sıfırla" ve "Başlangıç Ayarları" seçeneklerini denedim ama maalesef olmadı. Genişletmek için tıkla... Güvenli modda başlatmayı dene öyle oluyorsa bilgilerini kurtarıp format atmayı dene
K Khleinn Centipat Katılım 10 Nisan 2020 Mesajlar 6 11 Nisan 2020 #5 Neofixx dedi: Güvenli modda başlatmayı dene öyle oluyorsa bilgilerini kurtarıp format atmayı dene Genişletmek için tıkla... Nasıl güvenli başlatıcam
Neofixx dedi: Güvenli modda başlatmayı dene öyle oluyorsa bilgilerini kurtarıp format atmayı dene Genişletmek için tıkla... Nasıl güvenli başlatıcam