Otomatik onarım "bilgisayarınızı onaramadı" hatası veriyor

739966

Centipat
RAM
8gb
SSD veya HDD modeli
Corsair
Ekran kartı
1050 Ti
Bilgisayar oyun oynarken aniden mavi ekran verip kapandı. Sonra bilgisayarı açınca otomatik onarım yapılıyor, bilgisayarınız tanımlanıyor gibi açıklamalarla geçen kısa bir zamandan sonra eklediğim görseldeki ekrana geliyor. Onarma ve gelişmiş seçeneklerdeki sorun giderme bilgisayar sıfırlama seçeneklerinden hiçbirini yapamıyorum. Bir sorun gerçekleşti deyip yapmıyor bilgisayar. Bilgisayarımda 2 SSD var. Birisi normal SSD 120GB Windows ona kurulu. Diğeri M.2 SSD onu oyunları hızlı açsın diye almıştım o da 500GB. Yardımcı olur musunuz?

Dosya Ekleri

• 20240725_153802.jpg
    20240725_153802.jpg
    213,6 KB · Görüntüleme: 42
Bu hatanın çözmenin bir tek yolu var. Format atmak ya da cihazı güvenli konuma getirmek gerekiyor.

Şu adımları takip edersen sevinirim:
Başlat> CMD > YÖNETİCİ OLARAK ÇALIŞTIR.

SFC /scannow

Bu hatanın çözmenin bir tek yolu var. Format atmak ya da cihazı güvenli konuma getirmek gerekiyor.

Şu adımları takip edersen sevinirim:
Başlat> CMD > YÖNETİCİ OLARAK ÇALIŞTIR.

SFC /scannow
Windows ekranına gelip başlat kısmından yönetici olarak çalıştıramıyorum maalesef. Ama sorun giderme kısmından cmd'ye girip komut yazabiliyorum. Dediğinizi denedim şöyle bir cevap geldi.

Dosya Ekleri

• 20240725_170717.jpg
    20240725_170717.jpg
    392,1 KB · Görüntüleme: 39
Windows ekranına gelip başlat kısmından yönetici olarak çalıştıramıyorum maalesef. Ama sorun giderme kısmından cmd'ye girip komut yazabiliyorum. Dediğinizi denedim şöyle bir cevap geldi.
DISM /Online /Cleanup-Image /CheckHealth
DISM /Online /Cleanup-Image /RestoreHealth
bunları yazdıktan sonra bilgisayarı yeniden başlatma şansın var mıdır

Technopat Haberler

Geri
Yukarı