"Otomatik onarım bilgisayarınızı onaramadı" hatası

Maalesef olmadı USB ile nereden format atabilirim?

Bir internet kafe veya bir arkadaşınızdan veya komşunuzdan bir bilgisayar ödünç alarak ISO dosyasını Microsoft'un sayfasından indirip ISO dosyasını USB'ye Rufus gibi programlar yardımıyla MBR olarak yazdırıp (eğer sisteminiz yeni ise GPT de seçebilirsiniz yeni dediğim 2012 sonrasından bahsediyorum ama kesin bir şekilde UEFI olduğu için GPT olarak yazdırabilirsiniz denmez) normal olarak işletim sistemi arızalanan bilgisayara geçip eğer gerekirse BIOS'tan F12 butonu ile boot menüsünü açın ve "boot device" menüsünde USB'nizi seçip kurulumu yapmaya çalışabilirsiniz.

Not: Bu arada disk biçimlendirirken yanlıştıkla verileriniz olan diski silmeyin çünkü böyle şeylerde veri kaybında ben sorumlu değilim.

Burada ne yapmam lazım kusura bakmayın sizide uğraştırıyorum.

Dosya Ekleri

• IMG_20210906_213936.jpg
    114,9 KB · Görüntüleme: 36
USB ile format atabilir miyim?

Bios'dan format atabilir miyim?
BIOS'dan format atamazsınız çünkü içinde yedek bir işletim sistemi yok. Ama bir ihtimal sisteminiz HP gibi bir marka ise ve "Recovery" partisyonu gibi şeyleri silmediyseniz cihazınızda bir şekilde formatsız da kurulum yapabilirsiniz belki.

USB ile format atabilir miyim?

BIOS'dan format atabilir miyim?

BIOS'dan format atamazsınız çünkü içinde yedek bir işletim sistemi yok. Ama bir ihtimal sisteminiz HP gibi bir marka ise ve "recovery" partisyonu gibi şeyleri silmediyseniz cihazınızda bir şekilde formatsız da kurulum yapabilirsiniz belki.

Burada ne yapmam lazım kusura bakmayın sizide uğraştırıyorum.

Yok hocam ne uğraştırması benim yapmam gereken şey bu . Burada eğer diskinizin içerisinde değerli bir veriniz yoksa bütün her şeyi teker teker seçip "sil" butonu ile diskin partisyonlarını silin. En sonda kalan kısmı da normalce seçip "ileri" butonuna tıklayabilirsiniz.

Abi toplam boyutu 111 gb olanıdamı sileyim?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…