Çözüm Otomatik Onarım Bilgisayarınızı Onaramadı W8/W8.1/W10

Bu konu bir çözümü açıklamaktadır. Herhangi bir çözüm açıklanmadığını düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Anonymous*

Hectopat
Daha fazla  
Öncelikle merhaba arkadaşlar. Ben Halil. Bu kötü sorun benimde başıma geldi çözümü buldum. Sizinle paylaşmak istedim. Çok kişi bu yazdığım konudan yararlanacak. Bu sorun bana böyle geldi. Format atarken tüm dosyaları sildim ve bilgisayarı kapatım açtığımda bu sorun geldi neyse çözüme geçelim.

Not: Bu sorun diskinizin herşeyini kökten silecektir. Yani bilgileriniz varsa hepsi silinecektir.
Windows 8 , Windows 8.1, Windows 10 kurulum DVD'si yada kurulum USB'sinden format yerine geliyoruz dili klavyeyi seçtikten sonra yükle yerinde sol altta bilgisayarınızı onarın var oraya tıklıyoruz. Şimdi dediklerimi iyice yapın.

Sorun gider > komut istemi > diskpart > list > orda diskler çıkacaktır. Diskinizi boyutundan tanıyabilirsiniz benimki 0 > select disk 0 > clean sonra bilgisayarınızı yeniden başlatın kurulum yerine gelin klavye ayarlarınızı seçin. Özel deyin diskiniz orda gözükecetir. İyi günler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…