N NmszsLgnd Hectopat Katılım 15 Ağustos 2020 Mesajlar 5 15 Ağustos 2020 #1 PC açılmıyor ve her zaman bu sayfayı açıyor. Format dışında bir çözümü var mıdır (RAM'i çıkarıp taktım)? Dosya Ekleri image.jpg 573,2 KB · Görüntüleme: 52
PC açılmıyor ve her zaman bu sayfayı açıyor. Format dışında bir çözümü var mıdır (RAM'i çıkarıp taktım)?
Adrestia Hectopat Katılım 28 Şubat 2017 Mesajlar 741 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Ağustos 2020 #2 NmszsLgnd dedi: PC açılmıyor ve her zaman bu sayfayı açıyor. Format dışında bir çözümü var mıdır (RAM'i çıkarıp taktım)? Genişletmek için tıkla... Hocam donanimsal bir sorun yoksa yazilimsal bir hatadan kaynaklaniyor olabilir gelismis seceneklere gidip kurtarma secenklerinden sistem geri yuklemeyi deneyin bende ise yaramisti.
NmszsLgnd dedi: PC açılmıyor ve her zaman bu sayfayı açıyor. Format dışında bir çözümü var mıdır (RAM'i çıkarıp taktım)? Genişletmek için tıkla... Hocam donanimsal bir sorun yoksa yazilimsal bir hatadan kaynaklaniyor olabilir gelismis seceneklere gidip kurtarma secenklerinden sistem geri yuklemeyi deneyin bende ise yaramisti.
Blacksidemre Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Kıdemli Üye Zamanın Tanığı Tekniker Tecrübeli Moderatör Katılım 8 Eylül 2018 Mesajlar 9.566 Makaleler 8 Çözümler 223 Yer İstanbul 15 Ağustos 2020 #3 Var. Bilgisayarın kendi güç tuşu ile açıp kapat. Normal ekran gelene kadar bunu yap. Kendim hep öyle açıyorum. Bana da öyle oluyor hep.
Var. Bilgisayarın kendi güç tuşu ile açıp kapat. Normal ekran gelene kadar bunu yap. Kendim hep öyle açıyorum. Bana da öyle oluyor hep.
M member13 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 16 Kasım 2012 Mesajlar 1.388 Makaleler 2 Çözümler 1 15 Ağustos 2020 #4 Otomatik onarım bilgisayarınızı onaramadı. Windows 10 bu sorun kolay çözemiyor. Linke göz at. otomatik onarıma hazırlanıyor windows 10 - Google'da Ara
Otomatik onarım bilgisayarınızı onaramadı. Windows 10 bu sorun kolay çözemiyor. Linke göz at. otomatik onarıma hazırlanıyor windows 10 - Google'da Ara