P polta Femtopat Katılım 9 Nisan 2021 Mesajlar 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Temmuz 2021 #1 Arkadaşlar başlıkta belirttiğim gibi bir hata ile karşılaştı arkadaşım. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Yardımcı olabilirseniz sevinirim, şimdiden teşekkürler.
Arkadaşlar başlıkta belirttiğim gibi bir hata ile karşılaştı arkadaşım. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Yardımcı olabilirseniz sevinirim, şimdiden teşekkürler.
Crvena Zvezda Hectopat Katılım 24 Nisan 2021 Mesajlar 2.573 Çözümler 20 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Temmuz 2021 #2 Bugün bu sorunu yaşadım BIOS'a girip format atmaktan başka bir çare bulamadım hocam.
Vero Hectopat Katılım 7 Aralık 2020 Mesajlar 256 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Temmuz 2021 #3 Aynı şeyi yaşadım, bende onarılıyor vs. dedi, sonra uyuya kalmışım. Uyandığımda bilgisayar açıktı. Sizde ne olur bilmiyorum.
Aynı şeyi yaşadım, bende onarılıyor vs. dedi, sonra uyuya kalmışım. Uyandığımda bilgisayar açıktı. Sizde ne olur bilmiyorum.
P polta Femtopat Katılım 9 Nisan 2021 Mesajlar 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Temmuz 2021 #4 Crvena Zvezda dedi: Bugün bu sorunu yaşadım BIOS'a girip format atmaktan başka bir çare bulamadım hocam. Genişletmek için tıkla... Öncelikle teşekkür ederim cevabın için galiba en son çare öyle yapılacak gibi. Vero dedi: Aynı şeyi yaşadım, bende onarılıyor vs. dedi, sonra uyuya kalmışım. Uyandığımda bilgisayar açıktı. Sizde ne olur bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... Direkt kapanıyor PC fan durup. Son düzenleme: 9 Temmuz 2021
Crvena Zvezda dedi: Bugün bu sorunu yaşadım BIOS'a girip format atmaktan başka bir çare bulamadım hocam. Genişletmek için tıkla... Öncelikle teşekkür ederim cevabın için galiba en son çare öyle yapılacak gibi. Vero dedi: Aynı şeyi yaşadım, bende onarılıyor vs. dedi, sonra uyuya kalmışım. Uyandığımda bilgisayar açıktı. Sizde ne olur bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... Direkt kapanıyor PC fan durup.
Crvena Zvezda Hectopat Katılım 24 Nisan 2021 Mesajlar 2.573 Çözümler 20 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Temmuz 2021 #5 polta dedi: Öncelikle teşekkür ederim cevabın için galiba en son çare öyle yapılacak gibi. Direkt kapanıyor PC fan durup. Genişletmek için tıkla... Hocam muhtemelen hiçbir şekilde Windows'a ulaşamıyorsunuz ve güvenli modu açamıyorsunuz tek bir çare kalıyor format.
polta dedi: Öncelikle teşekkür ederim cevabın için galiba en son çare öyle yapılacak gibi. Direkt kapanıyor PC fan durup. Genişletmek için tıkla... Hocam muhtemelen hiçbir şekilde Windows'a ulaşamıyorsunuz ve güvenli modu açamıyorsunuz tek bir çare kalıyor format.
P polta Femtopat Katılım 9 Nisan 2021 Mesajlar 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Temmuz 2021 #6 Crvena Zvezda dedi: Hocam muhtemelen hiçbir şekilde Windows'a ulaşamıyorsunuz ve güvenli modu açamıyorsunuz tek bir çare kalıyor format. Genişletmek için tıkla... Muhtemelen öyle olacak teşekkürler cevaplarınız için.
Crvena Zvezda dedi: Hocam muhtemelen hiçbir şekilde Windows'a ulaşamıyorsunuz ve güvenli modu açamıyorsunuz tek bir çare kalıyor format. Genişletmek için tıkla... Muhtemelen öyle olacak teşekkürler cevaplarınız için.