fvz_krkyn
Kilopat
Daha fazla
Öncelikle herkese iyi günler. Umarım iyisinizdir. Ben bu hatayı almaktan bıktım windows vermekten bıkmadı, kafayı yemek üzereyim yazılılarım bitmediği içinden annem yaptırmama izin vermiyor. Aylık 800 soru az mı? Herneyse ve bilgisayar olduğundan resmen 10-20 kat daha yavaş diğerlerini videolarda direk giriyor bende 30-40 dk da giriyor. Fotoğraflar:
Hep otomatik onarım çıkıyordu oda çıkmaz oldu böylede duruyor sonra bilgisayarı kapat, gelişmiş ayarlar, windows 10 ile devam et. Hepsini denedim sistem geri yükleme, sıfırlama, Windows görüntüsü kurtarma.Ama halan bir sonuç yok. Çık ve Windows 10 ile devam et dediğimde simsiyah bir ekran geliyor. Güç tuşuna basınca uyumu moduna geçse bilgisayarı açarım fakat maalesef kapanıyor. Format atamiyorum.
Hep otomatik onarım çıkıyordu oda çıkmaz oldu böylede duruyor sonra bilgisayarı kapat, gelişmiş ayarlar, windows 10 ile devam et. Hepsini denedim sistem geri yükleme, sıfırlama, Windows görüntüsü kurtarma.Ama halan bir sonuç yok. Çık ve Windows 10 ile devam et dediğimde simsiyah bir ekran geliyor. Güç tuşuna basınca uyumu moduna geçse bilgisayarı açarım fakat maalesef kapanıyor. Format atamiyorum.
Son düzenleyen: Moderatör: