Çözüldü Otomatik onarımda sıfırladığımda driverlar silinir mi?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Merhabalar bugün Windows 10 bilgisayarımı otomatik onarımda sıfırlacağım fakat driverlar gider mi? Wi-Fi driver vb gidecek ise güvenli modu ağ ile başlata basıp driverlarımı USB'ye yükleyeyim mi? Bir de bu driverları hepsini yüklebileceğim tek bir site var mı?

Bu arada ben kablosuz ağ kullanıyorum.

İlk mesajımdan itibaren marka/model bilginize göre yönlendirme yapıyorum. Lütfen mesajları dikkatli okuduğunuzdan ve adım atlamadığınızdan emin olun.

Burada ki mesajımda kendi sisteminiz ile alakalı sürücülerinizi nasıl bulacağınızın görsellerini de sırasıyla ekledim. Oradan kontrol sağlayıp erişebilirsiniz.

Bir sıkıntı çıkmaz umarım.
Başka ne yapmalıyım?

Bir sıkıntı çıkmaz umarım.
Başka ne yapmalıyım?
Adımları düzgün yaparsanız bir sorun çıkmaz.

Başka ne yapmanız gerektiğini ise eski mesajımdan alıntı yapıyorum. Dikkatli sakin ve soğukkanlı olarak okuyup işlemlere devam ediniz.

Tüm bu sürücü işlemlerinden sonra da Windows güncellemelerinizi yapmayı ihmal etmeyin.

Yalnız bunlar eski model sürücüler VGA falan diyor bir sorun çıkmaz değil mi?

2015 diyor çünkü vb.

Yalnız bunlar eski model sürücüler VGA falan diyor bir sorun çıkmaz değil mi?

2015 diyor çünkü vb.
Yükleyin. VGA kısmında ise NVİDİA olanı yüklemeyin onun için diğer attığım link'tekini yüklenin. Yükleme işlemleriniz bittikten sonra intel üzerinden Chipset ve diğer donanım güncellemeleriniz için ayrıca bir link vereceğim.

Yok Acer'in sitesindeki Intel vb sürücüler VGA diyor benim ki VGA değil Intel i5 zaten Wi-Fi sürücüsü olsun hepsi olur xd. Var mı bana göre başka Wi-Fi driver vb.

Benim diske Windows 10 ve driverları USB'ye atma işlemim bitti. Tek işim BIOS'dan USB ile başlatmak yedekleme de yaptım.

Arkadaşım ne anlatmak istediğinizi gerçekten anlamıyorum. Format işlemi bittikten sonra bilgisayarınızın sürücülerini yukarıda 25 kez atmış olduğum sürücü yükleme sayfanızdan indirip kurmanız tek yapmanız gereken işlem bu.

SADECE VGA'yı (NVIDIA için olan) kurmayın. İntel için olanı kurun. NVIDIA için VGA sürücünüzü ise yine daha önce ki mesajlarımda belirttiğim sürümü kurunuz.

Tüm bu işlemleri yaptıktan sonra yazarsanız buraya Intel üzerinden bir link vereceğim oradan güncel olmayan sürücülerinizi de güncellersiniz.

O dediğim yazılıma'da buradan erişebilirsiniz.
Intel® Driver & Support Assistant

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…