CillianMurphy Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 25 Ocak 2020 Mesajlar 10.320 Çözümler 98 9 Temmuz 2021 #11 Gri ekran derken? Fotoğraf atabilir misin?
_fatih_kartal_ Centipat Katılım 22 Mart 2020 Mesajlar 812 Çözümler 5 Yer uşak Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek öğrenci 9 Temmuz 2021 #12 poseidon01 dedi: Olup olmadığı nasıl belli olacak sıfırlamada Genişletmek için tıkla... -HDD'nin ne kadar dolu olduğu -HDD'nin genel hızı -Güncellemeler için gerekli internet hızınız En çok bunlar etkileyecektir (tabii doğru anladıysam)
poseidon01 dedi: Olup olmadığı nasıl belli olacak sıfırlamada Genişletmek için tıkla... -HDD'nin ne kadar dolu olduğu -HDD'nin genel hızı -Güncellemeler için gerekli internet hızınız En çok bunlar etkileyecektir (tabii doğru anladıysam)
poseidon01 Centipat Katılım 3 Haziran 2020 Mesajlar 23 9 Temmuz 2021 #13 tamamdır atıyorum 1sn monitör arızalı televizyona bağladım görüntü olmayınca sinyal yok diyor şuan demiyor bide hafif bi grilik var
tamamdır atıyorum 1sn monitör arızalı televizyona bağladım görüntü olmayınca sinyal yok diyor şuan demiyor bide hafif bi grilik var
CillianMurphy Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 25 Ocak 2020 Mesajlar 10.320 Çözümler 98 9 Temmuz 2021 #14 15-20 dakikadır bu ekran var ise, takılmış demektir. Reset atıp tekrar onarım dene.
_fatih_kartal_ Centipat Katılım 22 Mart 2020 Mesajlar 812 Çözümler 5 Yer uşak Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek öğrenci 9 Temmuz 2021 #15 poseidon01 dedi: Tamamdır atıyorum 1sn Monitör arızalı televizyona bağladım görüntü olmayınca sinyal yok diyor şu an demiyor bir de hafif bir grilik varEki Görüntüle 1101991 Genişletmek için tıkla... Hangi işlemden sonra böyle oldu acaba
poseidon01 dedi: Tamamdır atıyorum 1sn Monitör arızalı televizyona bağladım görüntü olmayınca sinyal yok diyor şu an demiyor bir de hafif bir grilik varEki Görüntüle 1101991 Genişletmek için tıkla... Hangi işlemden sonra böyle oldu acaba
poseidon01 Centipat Katılım 3 Haziran 2020 Mesajlar 23 9 Temmuz 2021 #16 CillianMurphy dedi: 15-20 dakikadır bu ekran var ise, takılmış demektir. Reset atıp tekrar onarım dene. Genişletmek için tıkla... kapatıp açayım mı yani anlamadım _fatih_kartal_ dedi: Hangi işlemden sonra böyle oldu acaba Genişletmek için tıkla... %9 oldu windows yükleniyor dedi tak gri ekran zaten orda yazıyodu bi kaç kere yeniden başlatılacak diye
CillianMurphy dedi: 15-20 dakikadır bu ekran var ise, takılmış demektir. Reset atıp tekrar onarım dene. Genişletmek için tıkla... kapatıp açayım mı yani anlamadım _fatih_kartal_ dedi: Hangi işlemden sonra böyle oldu acaba Genişletmek için tıkla... %9 oldu windows yükleniyor dedi tak gri ekran zaten orda yazıyodu bi kaç kere yeniden başlatılacak diye
CillianMurphy Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 25 Ocak 2020 Mesajlar 10.320 Çözümler 98 9 Temmuz 2021 #17 Bilgisayara reset atınca tekrar onarım için sana soracak. Tekrar baştan yapmayı dene. Uzun sürerse bu olay sıfırlama işlemini bırak. Direkt format at.
Bilgisayara reset atınca tekrar onarım için sana soracak. Tekrar baştan yapmayı dene. Uzun sürerse bu olay sıfırlama işlemini bırak. Direkt format at.
poseidon01 Centipat Katılım 3 Haziran 2020 Mesajlar 23 9 Temmuz 2021 #18 CillianMurphy dedi: Bilgisayara reset atınca tekrar onarım için sana soracak. Tekrar baştan yapmayı dene. Uzun sürerse bu olay sıfırlama işlemini bırak. Direkt format at. Genişletmek için tıkla... hocam nasıl reset atıcam onu soruyorum
CillianMurphy dedi: Bilgisayara reset atınca tekrar onarım için sana soracak. Tekrar baştan yapmayı dene. Uzun sürerse bu olay sıfırlama işlemini bırak. Direkt format at. Genişletmek için tıkla... hocam nasıl reset atıcam onu soruyorum
CillianMurphy Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 25 Ocak 2020 Mesajlar 10.320 Çözümler 98 9 Temmuz 2021 #19 Normal bilgisayar reset tuşundan dostum.
poseidon01 Centipat Katılım 3 Haziran 2020 Mesajlar 23 9 Temmuz 2021 #20 şu güç değilde diğer tuş dimi