4 4yb4rs Decapat Katılım 3 Temmuz 2023 Mesajlar 394 28 Temmuz 2023 #1 Arkadaşlar selam, sizce düşük ekran parlaklığını daha çok pil tasarrufu yapar yoksa otomatik parlaklık mı?
Arkadaşlar selam, sizce düşük ekran parlaklığını daha çok pil tasarrufu yapar yoksa otomatik parlaklık mı?
E EsatKa Hectopat Katılım 31 Ocak 2023 Mesajlar 5.238 Makaleler 2 Çözümler 24 28 Temmuz 2023 #2 4yb4rs dedi: Arkadaşlar selam, sizce düşük ekran parlaklığını daha çok pil tasarrufu yapar yoksa otomatik parlaklık mı? Genişletmek için tıkla... Düşük parlaklıkta çok uzun süre kullanmak hem ekrana hem de gözünüze zarar verebilir, otomatikte kullanmak en mantıklısı.
4yb4rs dedi: Arkadaşlar selam, sizce düşük ekran parlaklığını daha çok pil tasarrufu yapar yoksa otomatik parlaklık mı? Genişletmek için tıkla... Düşük parlaklıkta çok uzun süre kullanmak hem ekrana hem de gözünüze zarar verebilir, otomatikte kullanmak en mantıklısı.
4 4yb4rs Decapat Katılım 3 Temmuz 2023 Mesajlar 394 28 Temmuz 2023 #3 EsatKa dedi: Düşük parlaklıkta çok uzun süre kullanmak hem ekrana hem de gözünüze zarar verebilir, otomatikte kullanmak en mantıklısı. Genişletmek için tıkla... kral ben 1 ay gibi öyle kullandım 1 aydan bir şey olmaz heralde.
EsatKa dedi: Düşük parlaklıkta çok uzun süre kullanmak hem ekrana hem de gözünüze zarar verebilir, otomatikte kullanmak en mantıklısı. Genişletmek için tıkla... kral ben 1 ay gibi öyle kullandım 1 aydan bir şey olmaz heralde.
E EsatKa Hectopat Katılım 31 Ocak 2023 Mesajlar 5.238 Makaleler 2 Çözümler 24 28 Temmuz 2023 #4 4yb4rs dedi: Kral ben 1 ay gibi öyle kullandım 1 aydan bir şey olmaz herhalde. Genişletmek için tıkla... Olmaz.
4yb4rs dedi: Kral ben 1 ay gibi öyle kullandım 1 aydan bir şey olmaz herhalde. Genişletmek için tıkla... Olmaz.
E Erenk1905 Decapat Katılım 3 Kasım 2022 Mesajlar 7.909 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Temmuz 2023 #5 4yb4rs dedi: Arkadaşlar selam, sizce düşük ekran parlaklığını daha çok pil tasarrufu yapar yoksa otomatik parlaklık mı? Genişletmek için tıkla... Otomatik parlaklık.
4yb4rs dedi: Arkadaşlar selam, sizce düşük ekran parlaklığını daha çok pil tasarrufu yapar yoksa otomatik parlaklık mı? Genişletmek için tıkla... Otomatik parlaklık.
Forum Clerk Hectopat Katılım 24 Nisan 2023 Mesajlar 3.794 Makaleler 1 Çözümler 28 28 Temmuz 2023 #6 EsatKa dedi: Düşük parlaklıkta çok uzun süre kullanmak hem ekrana hem de gözünüze zarar verebilir, Genişletmek için tıkla... Hocam yanlış anlamayın ama neden ekrana zarar veriyor?
EsatKa dedi: Düşük parlaklıkta çok uzun süre kullanmak hem ekrana hem de gözünüze zarar verebilir, Genişletmek için tıkla... Hocam yanlış anlamayın ama neden ekrana zarar veriyor?
ceferrzayevv Femtopat Katılım 4 Ağustos 2023 Mesajlar 30 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Ağustos 2023 #7 4yb4rs dedi: Arkadaşlar selam, sizce düşük ekran parlaklığını daha çok pil tasarrufu yapar yoksa otomatik parlaklık mı? Genişletmek için tıkla... Aleykümselam. Elbette düşük parlaklık otomatik parlaklığa göre daha az batarya tüketir. Fakat düşük parlaklıkta ekranı görmekte zorlanırsınız. En iyisi otomatik parlaklıktır.
4yb4rs dedi: Arkadaşlar selam, sizce düşük ekran parlaklığını daha çok pil tasarrufu yapar yoksa otomatik parlaklık mı? Genişletmek için tıkla... Aleykümselam. Elbette düşük parlaklık otomatik parlaklığa göre daha az batarya tüketir. Fakat düşük parlaklıkta ekranı görmekte zorlanırsınız. En iyisi otomatik parlaklıktır.