1 156318 Kilopat Katılım 1 Ocak 2017 Mesajlar 3.722 Makaleler 5 Çözümler 14 28 Aralık 2020 #1 ID'lerin karşısına ID'ler labellerin karşısına labeller otomatik yazılsın istiyorum. Yani arasına yazılacaklar belli, ben sadece teker teker yazmak istemiyorum. Kod:Panoya kopyala <String id=""></String> <String label=""></String>
ID'lerin karşısına ID'ler labellerin karşısına labeller otomatik yazılsın istiyorum. Yani arasına yazılacaklar belli, ben sadece teker teker yazmak istemiyorum. Kod:Panoya kopyala <String id=""></String> <String label=""></String>
The Anorak Terapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 2 Mart 2014 Mesajlar 6.694 Makaleler 1 Çözümler 128 28 Aralık 2020 #2 Java:Panoya kopyala ArrayList<String> rows = new ArrayList<>(); //for rows.add(String.format("<String id=\"%s\"></String>\n<String label=\"%s\"></String>", id, label)); // id ve label değişkenlerini, for veya foreach gibi bir iteratif döngü ile tek tek gezmeniz yeterli. Artı 1 Eksi
Java:Panoya kopyala ArrayList<String> rows = new ArrayList<>(); //for rows.add(String.format("<String id=\"%s\"></String>\n<String label=\"%s\"></String>", id, label)); // id ve label değişkenlerini, for veya foreach gibi bir iteratif döngü ile tek tek gezmeniz yeterli.