Otomatik sürücü kurma programı önerisi

MeWFX

Hectopat
Daha fazla  
Windows 8.1 Windows 10'dan geçtim ISO ile ancak cok fazla kasma var virüs taraması yaptım bir şey çıkmadı. Her zamanki şeylerimden indirdim cok fazla donma kasma acılmaması gibi sorunlar yaşandı. Sizce driverları güncellemedigimden mi driver indirici önerir misiniz?

Son düzenleyen: Moderatör:
@MeWFX adlı programı kullanarak kurabilirsiniz, yani anlayacağınız en doğru kurulumu yapacak program sizsiniz.

Driver indirme programlarının %90'ı virüs ve adawre içerir geriye kalan %10'u da gereksizdir. O nedenle kullanmayın.
Bilgisayarınızdaki donanımı iyi bilin ve kendi resmi sitelerinden en güncel sürücüleri indirin.

Elle güncelleyin. Bir program kullanmayın.
Tamam A
Ancak şu konuyu bi açıklık getirsek kimisi driverpack kullanın güvenli kimisi degil Sürekli bi kararsızlık içinde
@MeWFX adlı programı kullanarak kurabilirsiniz, yani anlayacağınız en doğru kurulumu yapacak program sizsiniz.
Tamam teşekkürler

Bu kasmalar büyük ihtimal HDD kullanmandan ve Windows 10'un gereksiz servisleri dolayısıyladır, bilgisayarın kötüyse 8.1'e geri dön.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…