T tuborgkirmizi Picopat Katılım 13 Ağustos 2023 Mesajlar 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Ağustos 2023 #1 Visual Studio ile ekran konumundaki X ve Y ye tıklaması için program yapmak istiyorum, konum belirteceğim o tıklayacak. Son düzenleyen: Moderatör: 16 Ağustos 2023
Visual Studio ile ekran konumundaki X ve Y ye tıklaması için program yapmak istiyorum, konum belirteceğim o tıklayacak.
Güllaç Hectopat Katılım 13 Nisan 2022 Mesajlar 2.723 Çözümler 18 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Ağustos 2023 #2 GitHub'daki hazır kodlardan örnek alabilirsiniz hocam.
B bwris Decapat Katılım 9 Mart 2022 Mesajlar 55 Çözümler 1 16 Ağustos 2023 #3 tuborgkirmizi dedi: Visual Studio ile ekran konumundaki X ve Y ye tıklaması için program yapmak istiyorum, konum belirteceğim o tıklayacak. Genişletmek için tıkla... Hocam ne yazılım dili bilgisi vermişsiniz ne hangi platform (Android, Windows?) için yazılacağını. Nasıl yardımcı olalım?
tuborgkirmizi dedi: Visual Studio ile ekran konumundaki X ve Y ye tıklaması için program yapmak istiyorum, konum belirteceğim o tıklayacak. Genişletmek için tıkla... Hocam ne yazılım dili bilgisi vermişsiniz ne hangi platform (Android, Windows?) için yazılacağını. Nasıl yardımcı olalım?
T tuborgkirmizi Picopat Katılım 13 Ağustos 2023 Mesajlar 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Ağustos 2023 #4 bwris dedi: Hocam ne yazılım dili bilgisi vermişsiniz ne hangi platform (Android, Windows?) için yazılacağını. Nasıl yardımcı olalım? Genişletmek için tıkla... c# x y'sini benim belirledigim yerlere tıklayan bir program istiyorum
bwris dedi: Hocam ne yazılım dili bilgisi vermişsiniz ne hangi platform (Android, Windows?) için yazılacağını. Nasıl yardımcı olalım? Genişletmek için tıkla... c# x y'sini benim belirledigim yerlere tıklayan bir program istiyorum
Nizel G Megapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 9 Nisan 2023 Mesajlar 10.129 Makaleler 13 Çözümler 201 Yer Hinohara Nishitama 16 Ağustos 2023 #5 Tekerleği baştan icat etmek yerine. Macro Recorder The best macro recorder for Windows. Not just a keyboard and mouse recorder but a powerful automation tool that converts macros to EXE files and more. www.jitbit.com
Tekerleği baştan icat etmek yerine. Macro Recorder The best macro recorder for Windows. Not just a keyboard and mouse recorder but a powerful automation tool that converts macros to EXE files and more. www.jitbit.com
T tuborgkirmizi Picopat Katılım 13 Ağustos 2023 Mesajlar 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Ağustos 2023 #6 Nizel G dedi: Tekerleği baştan icat etmek yerine. Macro Recorder The best macro recorder for Windows. Not just a keyboard and mouse recorder but a powerful automation tool that converts macros to EXE files and more. www.jitbit.com Genişletmek için tıkla... Kendi programımım icine ekleyeceğim emin ol ben de biliyorum macro Recorder'ı. Son düzenleyen: Moderatör: 16 Ağustos 2023
Nizel G dedi: Tekerleği baştan icat etmek yerine. Macro Recorder The best macro recorder for Windows. Not just a keyboard and mouse recorder but a powerful automation tool that converts macros to EXE files and more. www.jitbit.com Genişletmek için tıkla... Kendi programımım icine ekleyeceğim emin ol ben de biliyorum macro Recorder'ı.
Nizel G Megapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 9 Nisan 2023 Mesajlar 10.129 Makaleler 13 Çözümler 201 Yer Hinohara Nishitama 16 Ağustos 2023 #7 @tuborgkirmizi Auto-Clicker/AutoClicker at master · KodyKendall/Auto-Clicker Burada örneği mevcut. Son düzenleme: 16 Ağustos 2023
Spla.shy Picopat Katılım 21 Temmuz 2023 Mesajlar 44 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Ağustos 2023 #8 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu kaynaklara bakabilirsin.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu kaynaklara bakabilirsin.
T tuborgkirmizi Picopat Katılım 13 Ağustos 2023 Mesajlar 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Ağustos 2023 #9 daha kolay bir yolu yokmu bu programı x y mantıgı gibi x y sini ben yazacağım o tıklayacak Dosya Ekleri resim_2023-08-16_022556222.png 175,8 KB · Görüntüleme: 223
Spla.shy Picopat Katılım 21 Temmuz 2023 Mesajlar 44 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Ağustos 2023 #10 tuborgkirmizi dedi: Daha kolay bir yolu yok mu bu programı X y mantıgı gibi X ysini ben yazacağım o tıklayacak. Genişletmek için tıkla... Bu daha güvenli diye biliyorum o bahsettiğiniz yöntem ile daha karmaşık olur. Belki pointerı belirtilen kordinatda kitlersin. Ama bunu yaparsan kullanıcıya nasıl durdurulacağını belirtmen gerekir. Bir bildirim yollayabilirsin. C# ile Mouse Click Komutu Gönderme Bu dersimizde C# ile imleci istediğimiz koordinata tıklama komutunu kod ile nasıl gönderebileceğimizi göreceğiz. firateski.com böyle bir kaynak buldum ama doğru bilgimi emin değilim. Son düzenleme: 16 Ağustos 2023
tuborgkirmizi dedi: Daha kolay bir yolu yok mu bu programı X y mantıgı gibi X ysini ben yazacağım o tıklayacak. Genişletmek için tıkla... Bu daha güvenli diye biliyorum o bahsettiğiniz yöntem ile daha karmaşık olur. Belki pointerı belirtilen kordinatda kitlersin. Ama bunu yaparsan kullanıcıya nasıl durdurulacağını belirtmen gerekir. Bir bildirim yollayabilirsin. C# ile Mouse Click Komutu Gönderme Bu dersimizde C# ile imleci istediğimiz koordinata tıklama komutunu kod ile nasıl gönderebileceğimizi göreceğiz. firateski.com böyle bir kaynak buldum ama doğru bilgimi emin değilim.