Otomatik vergi kesen bir domain şirketi var mı?

Osman01

Femtopat
Daha fazla  
Blogger sayfama bir reklam sitesine üye olmak için alan adı alacaktım. Bunun için GO daddy önerdiler fakat vergi bilgileri falan istiyor. Ben fatura kesemem, otomatik vergi kesen bir domane şirketi biliyor musunuz? Alan adına da mı vergi veriliyor?

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba, satın aldığın her şeye vergi ödüyorsun. Senin satın alacağın bir ürün için senden fatura bilgileri istiyorlar yani sana fatura kesecekler. Sen bir fatura kesmeyeceksin. İstedikleri bilgiler nedir ?

Merhaba, satın aldığın her şeye vergi ödüyorsun. Senin satın alacağın bir ürün için senden fatura bilgileri istiyorlar yani sana fatura kesecekler. Sen bir fatura kesmeyeceksin. İstedikleri bilgiler neler?
natrodan bakdım o da adres bilgileri ve tc istiyor faturayı bana göndermek için mi istiyolar

Bir hizmet alıyorsanız fatura kesmeleri şart. Adınıza kesiyor olması lazım bir şirkete gerek yok. Neden istemiyorsunuz ki?

Eve göndermiyorlar. Fatura kesilebilmesi için bir adres vermeniz lazım. Mesela Steam, App Store, Google Play Store gibi yerlese dijital bir hizmet verdikleri halde adres isterler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…