Sencer Üçel
Kilopat
Daha fazla
Arkadaşlar merhaba, elimde devasa bir 2000'lik otomobil bası var ve şu an araç olmadığı için boşta duruyor, bunu eve bağlamak istiyorum ama elimde amfi yok, bunu amfisiz çalıştırmam mümkün mü?
Maalesef. Çalışır ama Subwoofer'a yazık olur tıs tıs tıs çalar. Elinizde ses sistemi varsa ona bağlayın ama dediğim gibi bassın bobinleri ağlar![]()
Çalıştırabilirsiniz ancak çalıştırdığınız şey amfinin verdiği kadar güç veremeyebilir, yani 700W çeken sisteme 450W PSU takmak gibi bişry olur.
Uğraşmaya gerek yok hocam. Evde çalıştırmak istiyorsan amfi, 12 volt en az 30 amper adaptör + teyp gerekiyorElimde 500W'lık bir ev sistemi var bası dağıldığı için ona bağlamıştım maalesef çok yüklendim galiba onun da kartı yandı.
Peki yaptığıma değer mi uğraşmaya gerek var mıdır sizce.
Uğraşmaya gerek yok hocam. Evde çalıştırmak istiyorsan amfi, 12 Volt en az 30 amper adaptör + teyp gerekiyortabii bunun yanında kablolar da var.
Yok abi çalıştıramasın sadece arabadaÇalıştırabilirsiniz ancak çalıştırdığınız şey amfinin verdiği kadar güç veremeyebilir, yani 700W çeken sisteme 450W PSU takmak gibi bişry olur.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.