Otomobil bas sistemi amfisiz çalışır mı?

Sencer Üçel

Kilopat
Yer
Kocaeli
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba, elimde devasa bir 2000'lik otomobil bası var ve şu an araç olmadığı için boşta duruyor, bunu eve bağlamak istiyorum ama elimde amfi yok, bunu amfisiz çalıştırmam mümkün mü?

Dosya Ekleri

• image.jpg
    image.jpg
    104,6 KB · Görüntüleme: 215
Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar merhaba, elimde devasa bir 2000'lik otomobil bası var ve şu an araç olmadığı için boşta duruyor, bunu eve bağlamak istiyorum ama elimde amfi yok, bunu amfisiz çalıştırmam mümkün mü?

Çalıştırabilirsiniz ancak çalıştırdığınız şey amfinin verdiği kadar güç veremeyebilir, yani 700W çeken sisteme 450W PSU takmak gibi bişry olur.

Maalesef. Çalışır ama subwoofer'a yazık olur tıs tıs tıs çalar. Elinizde ses sistemi varsa ona bağlayın ama dediğim gibi bassın bobinleri ağlar :)

Maalesef. Çalışır ama Subwoofer'a yazık olur tıs tıs tıs çalar. Elinizde ses sistemi varsa ona bağlayın ama dediğim gibi bassın bobinleri ağlar :)

Elimde 500W'lık bir ev sistemi var bası dağıldığı için ona bağlamıştım maalesef çok yüklendim galiba onun da kartı yandı.

Çalıştırabilirsiniz ancak çalıştırdığınız şey amfinin verdiği kadar güç veremeyebilir, yani 700W çeken sisteme 450W PSU takmak gibi bişry olur.

Peki yaptığıma değer mi uğraşmaya gerek var mıdır sizce.

Elimde 500W'lık bir ev sistemi var bası dağıldığı için ona bağlamıştım maalesef çok yüklendim galiba onun da kartı yandı.

Peki yaptığıma değer mi uğraşmaya gerek var mıdır sizce.
Uğraşmaya gerek yok hocam. Evde çalıştırmak istiyorsan amfi, 12 volt en az 30 amper adaptör + teyp gerekiyor :) Tabi bunun yanında kablolar da var.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı