Otomobil cam filminde nelere dikkat edilir?

En arka 1, arka sağ sol 2, ön sağ sol 1 düşünüyorum gece görüşten dolayı.
1 sene sonra rengi solma yapanlar oluyor. 150 TL'den başlayarak Amerikan cam filmi bulunabiliyor.
Lumar ve 3M marka filimler kaliteli diye biliyorum.
En fazla 300 TL bütçe düşünüyorum.

Cam filmi uygulaması yapılırken nelere dikkat etmeliyim?
Hangi marka tercih etmeliyim?
Cam filmi konusunda tecrübelerinizi paylaşır mısınız?

Bahsettiğin firmalar fazlasıyla kaliteli fakat bahsi geçen fiyatlara çok zor. Biz Dacia Dokker'ın tüm camlarına pazarlıkla 350ye çektirdik orta sınıf malzeme kalitesindeydi , sararma solma olmadı şükür.

Lumar bu işteki en iyi firmaladan. Çok koyu olmasın trafikte söktürüyorlar.
Hocam, yağmuru var çamuru var bundan dolayı ön sağ ve sol için 1 düşünüyorum en ön cam zaten yasak boş kalacak.
Aynı şekilde en arka içinde 1, arka sağ ve sol 2 yeterli.
Fakat marka, kalite ve rengi solması konusunda pek fikir sahibi değilim.
Bahsettiğin firmalar fazlasıyla kaliteli fakat bahsi geçen fiyatlara çok zor. Biz Dacia Dokker'ın tüm camlarına pazarlıkla 350ye çektirdik orta sınıf malzeme kalitesindeydi , sararma solma olmadı şükür.
Hocam, Auto Club gibi firmaları bütçeden dolayı tercih edemiyorum.
Normal kaplama yapan işçiliği güzel bir yere gitmeyi düşünüyorum.
Fakat şu zindan gibi ve malzemesi kötü olan Amerikan filmler hoşuma gitmiyor.
Dediğiniz gibi orta ehli bir malzeme bana da yetecektir.

LLumar iyidir. Ön cama da güneşi engellemek adına 1 numara film yaptırabilirsiniz içeriyi görüşü engellemeyecek şekilde.
En arkayı da 3 yaptırın derim uzun yolda arkadan boş bol sellektör atanlara birebir.

Lumar'ın IRX serisini deneyebilirsiniz hocam. Youtube'deBu linkten genel olarak açıklıyor. Farklarını görebilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…