Samed YGZ Hectopat Katılım 24 Şubat 2021 Mesajlar 458 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Mart 2025 #1 Selam arkadaşlar. Bugün aracıma ayak altı LED uygulaması yaptım 4 koltuğa da Ford fuıson 2005. Bu ayak altı LED'ler yasak mıdır? Ve muayeneden geçer mi? Son düzenleyen: Moderatör: 6 Mart 2025
Selam arkadaşlar. Bugün aracıma ayak altı LED uygulaması yaptım 4 koltuğa da Ford fuıson 2005. Bu ayak altı LED'ler yasak mıdır? Ve muayeneden geçer mi?
XeAx Picopat Katılım 25 Şubat 2025 Mesajlar 131 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Mart 2025 #2 Hocam muayneden gecmez buyuk ihtimalle yasak ledler gordukleri an yazarlar ama gecemezler buyuk ihtimalle Samed YGZ dedi: Selam arkadaşlar. Bugün aracıma ayak altı LED uygulaması yaptım 4 koltuğa da Ford fuıson 2005. Bu ayak altı LED'ler yasak mıdır? Ve muayeneden geçer mi? Genişletmek için tıkla...
Hocam muayneden gecmez buyuk ihtimalle yasak ledler gordukleri an yazarlar ama gecemezler buyuk ihtimalle Samed YGZ dedi: Selam arkadaşlar. Bugün aracıma ayak altı LED uygulaması yaptım 4 koltuğa da Ford fuıson 2005. Bu ayak altı LED'ler yasak mıdır? Ve muayeneden geçer mi? Genişletmek için tıkla...
Hockenheim Hectopat Katılım 1 Ocak 2021 Mesajlar 3.063 Çözümler 10 5 Mart 2025 #3 XeAx dedi: Hocam muayneden gecmez buyuk ihtimalle yasak ledler gordukleri an yazarlar ama gecemezler buyuk ihtimalle Genişletmek için tıkla... Fazla aydınlık değilse muayeneden geçer ama polis ceza yazar mı bilmiyorum.
XeAx dedi: Hocam muayneden gecmez buyuk ihtimalle yasak ledler gordukleri an yazarlar ama gecemezler buyuk ihtimalle Genişletmek için tıkla... Fazla aydınlık değilse muayeneden geçer ama polis ceza yazar mı bilmiyorum.
XeAx Picopat Katılım 25 Şubat 2025 Mesajlar 131 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Mart 2025 #4 Hockenheim dedi: Fazla aydınlık değilse muayeneden geçer ama polis ceza yazar mı bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... Aydinlik olmazsa bile muayneden gecmez buyuk ihtimalle
Hockenheim dedi: Fazla aydınlık değilse muayeneden geçer ama polis ceza yazar mı bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... Aydinlik olmazsa bile muayneden gecmez buyuk ihtimalle
Hockenheim Hectopat Katılım 1 Ocak 2021 Mesajlar 3.063 Çözümler 10 5 Mart 2025 #5 XeAx dedi: Aydinlik olmazsa bile muayneden gecmez buyuk ihtimalle Genişletmek için tıkla... Geçer bizde ön koltuklarda ayak içi aydınlatma kullanıyoruz son muayeneden geçti araç.
XeAx dedi: Aydinlik olmazsa bile muayneden gecmez buyuk ihtimalle Genişletmek için tıkla... Geçer bizde ön koltuklarda ayak içi aydınlatma kullanıyoruz son muayeneden geçti araç.
Samed YGZ Hectopat Katılım 24 Şubat 2021 Mesajlar 458 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Mart 2025 #6 XeAx dedi: Hocam muayneden gecmez buyuk ihtimalle yasak LED'ler gordukleri an yazarlar ama gecemezler buyuk ihtimalle. Genişletmek için tıkla... Hocam modulu açığa çıkarmadığımız sürece bir şey demezler değil mi?
XeAx dedi: Hocam muayneden gecmez buyuk ihtimalle yasak LED'ler gordukleri an yazarlar ama gecemezler buyuk ihtimalle. Genişletmek için tıkla... Hocam modulu açığa çıkarmadığımız sürece bir şey demezler değil mi?
V. Scaletta Megapat Zamanın Tanığı Katılım 10 Nisan 2020 Mesajlar 9.394 Çözümler 70 Yer Istanbul 6 Mart 2025 #7 Samed YGZ dedi: Selam arkadaşlar. Bugün aracıma ayak altı LED uygulaması yaptım 4 koltuğa da Ford fuıson 2005. Bu ayak altı LED'ler yasak mıdır? Ve muayeneden geçer mi? Genişletmek için tıkla... Ceza unsuru değildir. Muayeneden kalmamak için de ışık şiddetini muhakkak ayarlayın. Apaçi gibi durmasın, sorun olmaz.
Samed YGZ dedi: Selam arkadaşlar. Bugün aracıma ayak altı LED uygulaması yaptım 4 koltuğa da Ford fuıson 2005. Bu ayak altı LED'ler yasak mıdır? Ve muayeneden geçer mi? Genişletmek için tıkla... Ceza unsuru değildir. Muayeneden kalmamak için de ışık şiddetini muhakkak ayarlayın. Apaçi gibi durmasın, sorun olmaz.
T tahsin053 Hectopat Katılım 4 Şubat 2022 Mesajlar 762 Çözümler 2 6 Mart 2025 #8 Yasak değil muayeneden de geçer. Malum bazı araçlarda fabrikasyon olan bir özellik zaten. Taksilere baksanıza içleri pavyon gibi sıkıntı olsa onlara olurdu.
Yasak değil muayeneden de geçer. Malum bazı araçlarda fabrikasyon olan bir özellik zaten. Taksilere baksanıza içleri pavyon gibi sıkıntı olsa onlara olurdu.