Hayatımda her şey üst üste geliyor. Nereden başlasam da bitiremem ama şu anki olan durumumu anlatmak istiyorum. Belki birinizin bir şekilde yardımı dokunabilir.
Elimde yapılandırılmış ve yaklaşık 2 hafta sonra icraya verilecek ayrı bankalara toplam 1.5 milyon banka borcu ve 1 tane arabam var mevcut işim arabayla yani arabayla çalışıyorum ancak 1 hafta önce arabam arızalandı sanayiye götürdüm 32.5 bin TL masraf çıktı elimde olan tüm para 7.500 TL'di onu verebildim sadece ve geri kalan 25 bin TL'yi vermeden aracımı teslim etmiyorlar. Ben de arabayla çalışamadığım için para toplayıp da verip arabamı alamıyorum böyle bir çıkmaza girdim. Arabam 2 haftaya kadar banka tarafından icraya verilecek ben de acilen arabayı yakınımın üstüne yapmak istiyorum ve bunun için de devir için 18.5 bin TL sigorta yapmaya para lazım.
Elden taksitle sigorta yapan da yok peşin kart istiyorlar. Benim kartlarım patlak, aileme kart çıkmıyor, ailem de zaten para yok ve etrafımdaki herkesten borç istedim kimseden kuruş bulamadım. Ne yapabilirim çok zor durumdayım. Aklına bir şey gelen var mı?