Otomotiv teknolojisi vs bilgisayar programciligi

Hangisi okunur? (Benim durumuma gore)

• Oy verenlerin toplamı
    4

Spektrum

Decapat
Otomotiv teknolojisi okumamin nedeni motorlu tasitlara ilgim olmasi gemi, ucak, motosiklet, araba, helikopter ileride hepsini de denemek istiyorum. Ama bir fabrikaya girip calismak da istemiyorum sadece mesela ileride bir teknem olursa onu tamir edebileyim parcalarini rahat sokup takabileyim, ya da arabam olursa onu tek basima modifiye edebileyim, bakimlarini yapabileyim diye bu Bolu'me gidip teknik bilgi edinmek istiyorum. Ama kariyer yapmak istemiyorum, bir yandan da bilgisayarlara çocuklugumdan beri ilgim hiç azalmadi, -ileride otomotiv sektorunde bilgisayar muhendisi olarak calismak istiyorum- ama universitede bilgisayar programciligi okumak kendinizi gelistirmediginiz surece bos is diyorlar. Benim de amacim Türkiye'de onlisansimi tamamlayip Almanya'ya gidip orada bilgisayar muhendisligi okumak, nasıl ikisini bir arada yaparim diye dusunurken aciktan okumayi sectim ama sanirim açık öğretim diplomasi da Almanya'da denkligi yok ve bana 1 yil zorunlu hazirlik okumami soyliyecekler ve hazirliga baslamak icin de B1-B2 alamca sart, bende denkligimin olmasini istiyorum ki Almanca'yi orada ogrenebileyim sartli kabul ile... O sekilde iste cap da olmuyor sanirsam iki bolum arasinda cok kararsiz kalıyorum, birisini secsem oburu kalıyor ve kendimi kotu hissediyorum. Gunluk hayatta da bana otomotiv sektorunu bir universite kadar iyi anlatabilecek bir kurs bulamadim. Bana ne onerirsiniz? Teşekkür ederim zamaniniz icin.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…