Oturduğum yerde altyapı yok nasıl bir internet önerirsiniz?

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Tengo abimiz SuperBox ile sorunlar yaşamış. Videonun uzun olduğuna bakmayın. Bir tam ekrana alın videoyu bebek gibi izleyin kulağınızı da Tengo 'ya verin zamanın nasıl geçtiğini anlamazsınız. :D

SuperBox kullanıyorum şu anda 170 lira sanırım. 30 mbps download 40 ping ve 11-12 mbps upload gibi bir performans veriyor. Alt yapı yoksa bence iş gören bir hizmet. Şu anda sözleşmeler nasıldır, nedir bilemem tabi. Bende böyle.

Superbox'tan iyidir bence. Superbox çok fazla ping yapıyor.

Video izleme, dosya ve program indirme hızından memnunum. Zaman zaman Online oyunlar oynuyorum, evet ping yapıyor. Ancak fiyatı itibarıyla bence gayet makul bir seçenek Superbox. Uydudan interneti de araştırdım ve kotaya göre fiyatı yüzünden ihtiyacım olan miktara göre çok fazla ödeme yapmak gerekiyordu. Ayrıca havalar kötü olunca uydudan internetin kötüleştiğinden bahsedenler çok sayıda. Tabii pahalı bir sisteminiz varsa kötü hava koşullarından etkilenmezsiniz ama bütçe meselesi.

Son düzenleme:
SuperBox kullanıyorum şu anda 170 lira sanırım. 30 mbps download 40 ping ve 11-12 mbps upload gibi bir performans veriyor. Alt yapı yoksa bence iş gören bir hizmet. Şu anda sözleşmeler nasıldır, nedir bilemem tabi. Bende böyle.
Ben bilmiyorum, kullanmadım. Ama Tengo videoda diyorki "ilk 7 ayım çok iyiydi, sonradan bozdu."

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı